Drasztikusan emelkedik azon férfiak száma akik elmondhatják: megvolt nekik Scarlett Johansson. Összekapartuk, az utóbbi időszakban kikkel boronálták össze a szőke színésznőt, és a végén kiderül: egyik rajongóját kifejezetten szégyellheti.

A legfrissebb hírekben a Másnaposok szereplőjével, Justin Barthával hozzák össze a szőke színésznőt. A New York Post kémjei azt jelentették ugyanis, hogy Johansson megnézte a Broadwayn egy darabban szereplő Barthát, majd kedélyesen együtt vacsoráztak. A szemtanúk szerint nagyon jól elvoltak egymással, mély csevelybe merültek, bár egy People-nek nyilatkozó forrás szerint pusztán spanolásról van szó köztük.

Scarlett Johansson tavaly döntött úgy, hogy elválik férjétől, Ryan Reynoldstól. Ezután a sajtó januárban igyekezett őt összehozni January Jones expasijával, Jason Sudeikisszel, de nem sikerült. Ezután jött a nagy affér: Johansson öt hónapon át Sean Pennel randizgatott. Azonban Penn nagy kujonnak bizonyult: kiélvezte amit lehetett, aztán gyorsan lelécelt a kapcsolatból. Az indok egyszerű volt: az 50 éves Penn nem akart nagyívű kapcsolatba bonyolódni a 24 évvel fiatalabb színésznővel.

Ezt egy újabb gyanús kajálás követte az exférjjel, Reynoldsszal, de a US Weekly forrásai szerint hiába tűnt flörtgyanúsnak az eset, Reynolds fejében már az járhatott, miként teperje le új szerzeményét, Charlize Theront. Időközben rutinból bejött a Justin Timberlake-szál is (ahogy kábé minden második hollywoodi színésznő esetében), a bizonyítékok alapján ez csak egy egyéjszakás kefélést jelentett Johansson életében.

Johansson azonban kevésbé humánus férfiak figyelmét is felkeltette - írja az InRumor. A mentálisan erősen borultnak tűnő oslói merénylő, Anders Behring Breivik is felfigyelt a szépségére, és Pamela Andersonnal, illetve Gwyneth Paltrow-val egyetemben alkalmasnak találta (volna) az új "északi szuperfaj" kitenyésztésére.