A színésznő hasa megnőtt, ami több szempontból is jelenthet jót. Például, hogy gyereket vár, amit már régóta szeretne. Vagy olyan jól érzi magát új pasijával, hogy az időt vele tölti, és nem edzőteremben. De ha terhes, akkor vajon kitől?

Jennifer Anistonról ma reggel kaptuk ezt a fotósorozatot, amin az utóbbi években tapasztaltakhoz képest két furcsaság észlelhető. Az egyik, hogy még mindig együtt van a pasijával, Justin Theroux-val, ami örömteli. A másik pedig, hogy van hasa. Nem, nem kövérezzük le. Jennifer Aniston egészségesen háromdimenziós, és beteg az az ember, aki egy negyvenkét éves nőtől azt várja el, hogy úgy nézzen ki, mint egy thai kisfiú.

De miért nőtt meg Jennifer Aniston hasa?

A színésznő hasa azonban jóval domborúbb, mint amit megszokhattunk tőle. Elképzelhető, hogy a színésznő végre terhes. Nem titok, hogy szívesen lenne anya, múltkor azt mondta, hogy akár egyedül is vállalna gyereket (mert úgy sem boldogtalan), de valószínűleg sokan segédkeznének neki, hogy anyává váljon. Egy olyan virgács nőn, mint amilyen Aniston szokott lenni, becsléseink szerint a negyedik hónapban már látszódik, hogy gyereket vár, és hát az a has eléggé ott van. De kitől lehet terhes?

Ki ejtette teherbe Jennifer Anistont(, ha)?

Most ugye Justin Theroux-val nyomul, akivel május közepe óta boronálják őket össze – egy idő után kiderült, nem is alaptalanul. De ahhoz ultragyorsan kellett volna mutáns módjára növő gyereket fabrikálniuk, hogy az eredmény ilyen látványos legyen. Szóval ez elég valószínűtlen, hacsak nincsenek együtt titokban sokkal régebben.

Ki volt az?

Előtte Bradley Cooperrel járt, vagy csak randizott, mindenesetre vele is összehozták, szóval jó eséllyel találkozgattak. Barátai szerint a színésznőnek mindig is nagyon bejött a férfi, nagyon vonzónak és sármosnak találja.

Februárban George Clooney-val viccelődött, mondván, ők Hollywood főszinglijei, simán össze kéne házasodniuk. Lapértesülések szerint ez nem történt meg, szóval ő kihúzható a listáról. A korábbi szereplők nem játszanak (esetle az összeesküvés-elméletek hívői még bevonhatják Brad Pittet a képbe), úgyhogy vagy Theroux, vagy Cooper, vagy az ufók maradtak.

Lehet, hogy nem terhes

Jó, persze lehet, hogy csak azért képződött a testtöbblet, mert boldog. A színésznő gyakorlatilag ismertsége (körülbelül 1994) óta karcsú, sokat edz, okosan eszik, nem szokott pocakot ereszteni, na. Most viszont ott van neki Theroux, akivel nyilván kellemesebben lehet izzadni, mint egy futógépen, és gyakran járnak el vacsorázni is (múltkor például Aniston apjával), olyankor azért ciki állandóan algát és salátát enni. A boldogság látszik rajta, újabban John Mayer is érte nyíg.  De azért inkább azt reméljük, hogy gyereket vár, mert már olyan régóta mondja, hogy készen áll a családalapításra – könyörgünk, ha még nem terhes, akkor is tegye azzá valaki.