Az LA Fitness látogatói szerint a 66 éves színésznőnek van a legjobb teste. Az Év Legjobb Teste szavazáson másfélszer annyi szavazatot kapott, mint a második helyezett Elle MacPherson. A harmadik helyezett Kelly Brook lett.

A brit LA Fitness edzőterem-lánc kétezer látogatója körében végzett felmérést arról, hogy szerintük melyik híresség lehetne az Év Legjobb Teste. A győztes a 66 éves Helen Mirren lett, a szavazatok 17 százalékának megszerzésével - írja a Sky News.

A második helyen Elle MacPherson modell futott be 10 százalékkal. MacPhersont egyébként a Testnek szokás becézni, utalva tökéletes alakjára, de most ez is kevés volt a jó formában lévő Mirrennel szemben. Pippa Middleton hátsója - rengeteg rajongója ellenére - csak a nyolcadik helyre volt elég.

A harmadik helyet Kelly Brook szintén modell szerezte meg, a negyedik Jennifer Lopez lett, az ötödik Cheryl Cole. “Nagyszerű azt látni, hogy a közönség különféle méretű és alkatú testeket tartott a legjobbnak, bebizonyítva ezzel, hogy 40 vagy akár 50 évesen is nézhet ki valaki csodálatosan” - mondta a cég marketing-igazgatója, Tony Orme.

Természetesen a férfiak között is volt verseny. Itt azért nem volt akkora meglepetés. Az első David Beckham lett a szavazatok nagyjából húsz százalékával. A második Daniel Craig, a harmadik Johnny Depp, a negyedik helyre Brad Pitt került, az ötödik pedig Peter Andre lett. A férfiaknál érdekesség, hogy a hatodik helyre valahogy beküzdötte magát David Hasselhoff, lenyomva a hetedik helyezett Rafael Nadalt.