Nem hogy mellet villantott, egyenesen mellet mutogatott a friss házas Kate Moss, aki a délfrancia St. Tropez partjainál barnulgatott. A jachtról félpucéran, befogott orral a tengerbe ugráló Moss azért gyermekét is elvitte nyaralni, akit kis barátnői is elkísértek.

Jónéhány topless fénykép készült a szupermodell, és frissen  megházasodott Kate Mossról, amint félpucáran a tengerbe veti magát Dél-Franciaországban. A nemrég stúdióban vetkőző Moss a mézeshetek után még egy nagy partyt csapott St. Tropez felkapott üdülőhelyén, és miközben kihajóztak egy luxusjachttal, a paparazzik megcsodálhatták a modell formás alsó- és felsőtestét.

Moss egyébként nagyon aranyosan, igazi gyermekként ugrott a vízbe a fotók tanúsága szerint. Befogta az orrát, a szemét jól összezárta, majd nekifutásból talpast ugrott a hűs Földközi-tengerbe. A Daily Mail szerint azonban nemcsak Moss dobta el a szégyenlősséget egy félpucér fürdésért, hanem a társaságban lévő többi nő közül is akadt, akiről lehullott a bikinifelső.

Az anyai szerepet sem dobta el magától teljesen a nyaralás alatt, vele volt lánya, Lila Grace is, na meg az ő kis barátnői. A 37 éves, még egy gyerekre készülő Moss nemrég tért vissza Ausztráliából, ahova elkísérte a turnézó rockzenész férjét, Jamie Hince-t.

Moss amellett, hogy szépen lebarnult a nyaraláson, felszedett egy kis pocakot is a nagy lazulásban - jegyzi meg a Daily Mail. Ám ez megengedhető egy 1 millió fontos (309 millió forintos) esküvő után, amit július 1-én tartottak. Hince-szel ezután Korzika partjainál élvezték a nászutat, persze egy másik luxusjachton.