A magyar, és a külföldi hírességek még mindig szívesen osztják meg szexuális életük részleteit, így tudhattuk meg, hogy a celebnők fiatalos és fitt külsejüket a kellő mennyiségű szexnek köszönhetik, hogy Nagy Feró nem is olyan nagy kujon, mint gondolnánk, és az egyik Született Gyilkos szerint a minőségi szex feltétele a szerelem.

Két évvel ezelőtt csokorba gyűjtöttük, hogy a celebek milyen információkkal hakniznak a sajtóban szexuális életükkel kapcsolatban. Kelly Rowland nemrég azt nyilatkozta, hogy nem a szexualitással akarja népszerűsíteni munkáját, de azért félmeztelenre vetkőzött, és arról is vallott, hogy néha betéved egy-egy szexboltba. Ezek után úgy éreztük, hogy itt az ideje egy újabb felvonásnak. A hírességek természetesen azóta is szívesen fecsegnek intim titkaikról, így például megtudhattuk, hogy Nicole Kidmantől nem áll távol a szexuális fétis, hogy Heidi Klum miniszoknyában izgatja férjét, hogy Rupert Everett egyszer egy gyors öltözői numera miatt késte le színházi belépőjét, valamint azt is, hogy Quentin Tarantino a filmektől is begerjed. Azt persze utóbbiról már másvalaki árulta el, hogy a farka sajnos igen csúnya.

Szex = függőség

Nemrég sorra buktak le a szoknyabolond férficelebek külföldön, persze azért a másik nem képviselői közt is akadnak bőven olyanok, akik rajonganak a szexért. Az Avatar női főszereplője, Zoe Saldana állítása szerint nem tud szex nélkül létezni, és úgy véli, nagyon sok káros hatása van annak, ha tabuként kezeljük a nemiséget. Mel B, aki éppen harmadik gyermekét várja, szintén nem kisétkű, korábbi nyilatkozata szerint férjével naponta háromszor is szeretkeznek. Mily meglepő, a villantásban szinte verhetetlen Pamela Anderson tinédzserként nimfomán volt, és jó szokását többé-kevésbé megtartotta, aminek köszönhetően külseje még mindig fiatalos (főleg ha pár sebész és retusművész is hadba vonul). Van olyan híresség is, aki maga nem szexfüggő, de neki köszönhetően a barátja/barátnője bizony azzá válhat: így járt a celebnőkre szakosodott John Mayer Jessica Simpsonnal.

Szex = fittség

Nem titok, hogy szex közben égnek a kalóriák rendesen. Nem is csoda, hogy pár híresség (részben) ilyen kellemes módon próbálja fitten tartani magát. Cameron Diaznak saját állítása szerint a szex a kedvenc sportja, Jim Carrey volt csaja, Jenny McCarthy is így tartja formában a testét. És maga Robbie Williams is a kellő mennyiségű szexnek köszönheti, hogy megszabadult felesleges kilóitól. „A szex az oka. Igen, csináljuk, tényleg sokat csináljuk” – dicsekedett egy évvel ezelőtt az énekes, aki azóta feleségül is vette akkori barátnőjét, Ayda Fieldet. A külső és a szex között persze egyéb összefüggés is van: Kendra Wilkinson nagyon jól érzi magát a bőrében, amióta leadta a terhesség alatt felszedett kilókat, és igen, szexuális élete is csodálatos.

Nincs szerelem, nincs szex

Bár Juliette Lewist sokan igazi vadócnak gondolják, ha a szerelemről és a szexről van szó, meglehetősen konzervatív elveket vall. „Bizonyos szempontból tisztelem a hagyományokat, hiszek a monogám kapcsolatban és a szerelemben, no meg az ezek által elérhető egészséges szexualitásban. Szerintem a jó szex a szeretetteljes szerelmi kapcsolat eredménye. Máshogy nekem nem is jó” – nyilatkozta az énekesnő a Stella magazinnak. Robert Pattinson hasonlóan gondolja: "Hiszek a szerelem megmentő erejében. Nem vagyok pipogya, de romantikus a lelkem. Két nővér mellett nőttem fel, emiatt nagyon tisztelem a nőket. A szex és az érzelmek számomra kéz a kézben járnak". Angelina Jolie bizonyára sokat tapasztalt exe, Billy Bob Thornton nem nyilatkozott arról, hogy a szex szerelem nélkül nem megy, csupán annyit osztott meg a közzel, hogy sokkal jobb a szex, ha lassan csinálják.

Tippek, trükkök, tanácsok

A hírességek nemcsak azt osztják meg a világgal, hogy mit szeretnek csinálni, hol és miért, hanem azt is, hogy kiktől kapnak vagy remélnek segítséget. Mielőtt felbomlott volna házassága, Christina Aguilera kijelentette, hogy ő bizony meleg barátaihoz szokott szextippekért folyamodni. „Nagyon megértőek, és tökéletesen bele tudják élni magukat a helyzetembe. Hogy a heteroszexuális vagy a homoszexuális pasik adnak jobb tanácsokat? Attól függ, hogy milyen tanácsra vágysz. Ha szexuális tanácsokra van szükségem, akkor a meleg barátaim a legjobbak” – nyilatkozta az énekesnő, aki már többször is regélt szexuális szokásairól. Míg feleségének, Gwyneth Paltrownak saját életvezetési oldala van, addig Chris Martin más csatornákat is használ arra, hogy jobban teljesítsen az ágyban: a Coldplay frontemberét állítólag Brian Eno producer látja el megfelelő tippekkel.

Azt ugye mindenki tudja, hogy a pokolba vezető út jó szándékkal kikövezve, valahogy így érzi ezt Khloe Kardashian is, akinek édesanyja  próbálja szabályozni szexuális életét. „Az egész család nagyon szeretné, ha teherbe esnék, de édesanyám igazi megszállott. Egyszer megkérdezte a személyi asszisztensemet, hogy mikor ovulálok. Még a nőgyógyászomat is felhívta. Folyton emlékeztetnem kell rá, hogy a lánya vagyok, nem a barátnője” – panaszkodott az örmény származású híresség, akit bizonyára jobban zavarna, ha úgy járt volna, mint Justin Timberlake, akit tinédzserként rajtakapott az anyja szex közben.

Ha a hírességek szexuális életéről van sző, akkor Kim Cattrall, a Szex és New York Samanthája kihagyhatatlan. Annak ellenére, hogy a kamera előtt elég sokat kellett szeretkeznie, és még könyvet is írt a női orgazmusról, a színésznő úgy érzi, hogy a szerelmi élete ennek ellenére csapnivaló.

Vén kecske is...

A X-faktor mentoraként Nagy Feró iránt ismét megnőtt a kereslet, és ő sem az a szégyenlős fajta, így várható volt tőle szexualitás témájával foglalkozó nyilatkozat is. Mint kiderült, a 65 éves zenész, aki korábban potencianövelő-szert reklámozott, hetente kétszer dug. „Ha váltott lovakon lehetne menni, akkor biztos, hogy többet igényelnék, de itthon megcsinálja az ember a döntetlent, aztán jól van. Nem szoktam kitérni a partnerem szexuális kezdeményezése elől, ha neki eszébe jut, és nekem nincs kedvem, azért nekiállunk, hátha lesz belőle valami" – nyilatkozta Nagy Feró, aki nem szereti az extrém szexet, és azt is elárulta, hogy 17 évesen veszítette el a szüzességét, és egyébként rocksztárhoz méltatlan mennyiségű szexpartnere volt.

Ami a potenciazavarokat illeti, a híres hollywoodi szexfüggők egyike, Michael Douglas korábban arra utalt, hogy bizony maga is él vagy élt vágyfokozó szerekkel. Bizonyára így van ezzel a 85 éves Hugh Hefner is, aki volt menyasszonya szerint egy alkalommal csak 2 másodpercig tudott teljesíteni. Persze a lányai azonnal védelmükbe vették a Playboy-alapítóját, aki korábban arról is regélt már, hogy a szexhiány nem okoz elvonási tüneteket, ja, és hogy egyszer kis híján megfulladt, amikor szex közben majdnem lenyelt egy gésagolyót. Persze nemcsak a férfiak azok, akik egy bizonyos kor után még mindig aktív szexuális életet élnek: Jane Fondának például sokkal élvezetesebb lett a hálószobai tevékenység amióta megkapta csípőprotézisét.

Maszturbálj, ne kurválkodj!

A most már legálisan villantó Taylor Momsentől származik az előbbi felhívás. „A maszturbálást népszerűsítem. Ne feküdj össze mindenkivel! Ismerd meg magad előbb! A fiúk csinálják, de a lányok nem. És emiatt van a lányoknak egy csomó rossz élményük. De megismerheted a tested, magad, tudhatod, hogy mi a jó neked. Nem kell magad csak azért odaadnod valakinek, hogy legyen szexuális tapasztalatod. Szerintem a szex nem olyan dolog, amitől az embereknek tartaniuk kell. Az emberi természet része, nem hiszem, hogy fájdalmasnak kellene lennie, különösen nem lányoknak és fiatal lányoknak" – nyilatkozta a híresség. Megan Fox szerint egyébként a szex komoly fegyver a nők kezében a férfiakkal szemben. Visszatérve az önkielégítésre, a facebookos tanácsadással fenyegetőző Benkő Dániel elárulta, ő bizony reggelente maszturbál, hogy szerszáma ne érezze úgy, hogy gazdája elhanyagolja.