Tóth Vera szétütött fejjel, cigivel a szájában pózol a Facebookon, Varga Viktor segge egy biztonsági őr miatt villant a vakuba, Gáspár Győző koporsókkal fotóztatta magát. De Fluor is feltett magáról viccesnek gondolt fotót a közösségi oldalra, Schobert pedig kétségkívül komolyan gondolta azokat a gyerekkori képeket, amik végül közröhejt váltottak ki. Kutattunk a facebookos adatlapok között, és kincsekre bukkantunk.

Tóth Vera

Az exmegasztáros énekesnő volt az első és egyelőre egyetlen olyan híresség, akinek problémája származott egy Facebookon közzétett képből. Tóth Vera még 2009-ben, a Bors állítása szerint egy átmulatott éjszaka után töltött fel egy fotót magáról a közösségi oldalra, hogy megmutassa ismerőseinek, hogyan is néz ki másnaposan. Ugyan a dologgal kapcsolatban a volt megasztáros nem nyilatkozott, a napilap kitartóan boncolgatta az alkoholizmus kérdését, míg végül Tóth barátai a védelmére keltek, és olyan magyarázatokat rántottak elő, mint például, hogy a kép szempillaépítés után készült, és Tóth "azt mutatta be rajta, hogy nem moshatta le a sminkjét."

A problémás fotó azóta persze lekerült a közösségi portálról, fent van viszont egy olyan, amin - szintén szétcsapottnak látszó fejjel - egy szál cigit lógat a szájában. "te ..verusom...ez a kép olyan mintha valami profi fotosnak pózoltál volna egy cigi ellenes kampányhoz:DDDés felhivod a figyelmet:emberek!!!!fuuuj​jjj!!!!ez nagyon rooszzz!!!!!neeee dohányozzatok!!!!!!:DDDDDD​DDez az arc....:)))))kész....:DDna​gyon jo!!:D" - jegyezte meg anyja a kommentek között.

Varga Viktor

A Csillag születik felfedezettje a kezdetektől híres exhibicionizmusáról: alig ért véget a tehetségkutató máris meztelen képpel kedveskedett rajongóinak a közösségi oldalon - farkát csak kutyája takarta el. Jelenlegi profilképe ennél jóval visszafogottabb, csak egy idióta turbánban pózol, és az egyébként is extrém látványt szőrös mellkasával spékeli meg. További fotói között azért még mindig találhatunk arra utaló jelet, hogy az énekes nem százas: rábukkantunk például egy pucérsegges képre. Varga Viktor nadrágját állítólag a biztonsági őr ragadta meg, nehogy beessen a közönség sorai közé, a mozdulat viszont egy villantást eredményezett. Tóth Gabi egy hasonló jellegű fotóért gyilkolna, Varga azonban inkább közszemlére tette.

Schobert Norbert

Valószínűleg nem véletlen, hogy Schobert Norbert fitneszceleb gyerekkori fotóinak publikálása után nem kaptunk híreket arról, hányan szenvedtek komoly károsodást a látottak miatt: jó eséllyel azóta is mindenki sokkhatás alatt áll. "13-16 évesen 50-ről szépen 104-re híztam és még 10 centivel kisebb is voltam, mint a mostani 174. 6 hónap alatt tűnt el a szénhidrátok részleges csökkentésével. Zsírt égetni akkor sem tudtam, de lebontani igen. Akkor nem ehettem kenyeret, tésztát, édességet. Ma már ilyenekkel Update néven klinikailag bizonyítottan, élvezettel tudom ezt a sikert mindenkinek megadni. Csökkentett szénhidrát+csökkentett glikémiás index = Norbi Update = zsírlebontás /lipolízis/ Csak ezt az utat tudtam 25 év alatt megtalálni, amit mozgással lehet segíteni. Vágj bele, nekem sikerült és máig is tartom. Amíg élek átadom Mindenkinek!" - kommentálta az elképesztő képeket az Update szülőatyja.

Gáspár Győző

Rendhagyó fotósorozattal állt elő Gáspár Győző, aki a hagyományos facebookos képeket (pózolás pénzzel, pózolás pálmafa alatt, stb.) hanyagolva egy rakás koporsóval mosolyog a közösségi oldalon. Amikor pedig már azt hinnénk, ez valóban a no comment kategória, ráakadunk egy hozzászólásra: "dik a sukár csávó ezekez a koporsóval de az is sukár hát a te találmányod pusz neked". Ennyi.

Fluor Tomi

"Fat flamingó party!" - ezzel a szöveggel töltötte fel nemrégiben legújabb fotóját a Facebookra a tinédzserek és Kiszel Tünde ügyeletes kedvence. Egyes kommentelők szerint az énekes terhes ("mi van, felcsinált SP?"), mások egyszerűen csak Alekoszhoz hasonlítják a kitömött hasú Fluort, aki fél lábon áll az erkélyen.

Csifó Dorina

Az egykori Barátok közt-szereplő és önjelölt énekes profilképe nemcsak azért vicces, mert csókolózós képeket leginkább 14 éves gyerekek szoktak feltenni magukról, hanem mert korábbi leszbikus kalandja után még (ön)bizonygatásnak is tűnhet. Van egyébként nyelvtelen és nyelves csók is a szilikonmellű Csifó sorozatában, kinek melyik tetszik - lehet válogatni.