A modell hazalátogatott Izraelbe, ahol gyorsan kent magára a híres Holt-tengeri iszapból, majd twitterén közzétette a fotót. Szokatlan koncepció, az azonban így is látszik, hogy nem nagyon van mit photoshopolni az alakján.

“Iszapos, de jó érzés! Holt-tenger, ha még nem voltatok, akkor az jó nagy szívás” - írta szerdán Twitteren Bar Refaeli modell, majd két képet is mellékelt arról, hogyan tölti a napjait Izraelben.

Az izraeli származású modell hazalátogatott egy kicsit, ahol a tengerparton, strandoláskor magára kent némi Holt-tengeri iszapot. Ezt amúgy a legkülönfélébb bőrproblémákra használják állítólag hatásosan. A sós, agyagos, rengeteg ásványi anyagot használó iszap a beszámolók szerint felszívja a bőrből a zsírt, feszesebbé teszi, megtisztítja, leszárítja a mitesszereket és pattanásokat, jót tesz az ízületeknek, egyszerre szünteti meg a haj zsírosodását és a fejbőr korpásodását, szóval nagyjából mindenre jó. Azt mondják, a narancsbőr ellen is nagyon hatásos, különösen valamilyen narancsbőr elleni készítménnyel kiegészítve. Viszont a pikkelysömör kezelésére tényleg jó hatással van, így Kim Kardashiannek is jót tenne, róla nemrég állapították meg, hogy pikkelysömöre van .

Az izraeli modell egyébként nemrég szakított Leonardo DiCaprióval, és a hírek szerint úgy tűnik, a májusi szakítás végleges lesz. Pedig korábban már az esküvőt is tervezték, DiCaprio azt mondta, felvenné Refaeli kedvéért a zsidó vallást.

A 26 éves modell ettől nincs letörve, szerinte amúgy is nagyon fontos, hogy az ember jó kedéllyel álljon hozzá az élethez, mert így lehet a legjobban jó formában maradni a sok edzés mellett persze. Valószínűleg ennek a szellemiségében töltötte fel magáról a modellekre nem túl jellemző fotókat. Meg persze nyilván azért is, hogy ezzel is bizonyítsa, neki nincs szüksége photoshopra meg sminkre ahhoz, hogy jól nézzen ki.