Ugyan már egy évtized is eltelt azóta, hogy a színésznő narancssárga bikiniben idézte meg Ursula Andresst a Halj meg máskor! című James Bond-filmben, vasárnap bebizonyította, hogy az idő nem tud kifogni rajta. Bár szerinte a gravitáció már érezteti a hatását, a tengerparton tartott születésnapi buliján készült fürdőruhás fotók alapján inkább úgy tűnik, rá pont nem érvényesek a fizika törvényei.

A színésznő augusztus 14-én lett 45 éves, és ezt azzal ünnepelte meg, hogy bikiniben futkározott és játszadozott a tengerparton pár ismerőse, valamint kislánya, Nahla társaságában. Halle Berry szemmel láthatóan nagyon jól szórakozott, főleg amikor egy barátnőjével birkózott a vízben. A New York Daily News szerint a híresség jelenlegi pasija, Olivier Martinez nem volt jelen a tengerparti bulin, hanem előző nap a Mirabelle nevű étteremben köszöntötte fel barátnőjét. Más források viszont azt állítják, hogy a színész igenis együtt ünnepelt a többiekkel Malibuban.

A vasárnap készült képek alapján mindenesetre elmondhatjuk, Halle Berry azok közé tartozik, akik közel az ötvenhez bátran vetkőzhetnek fürdőruhára, hiszen szinte semmit nem változott azóta, hogy narancssárga bikiniben tűnt fel a 2002-es Halj meg máskor! című James Bond-filmben. Igen, ez az a jelenet, amelyben Berry Ursula Andresst idézte meg, és oly sokszor szerepelt már különböző összeállításokban, hogy már nem is került be abba a cikkbe, amelyben alegdögösebb bikinis filmrészletre szavazhattak az olvasók. Persze a Bond-lányokról készült anyagunkból már nem lehetett kihagyni, és – milyen meglepő – ő lett az első helyezett.

A színésznő nem híve a plasztikai beavatkozásoknak, így valószínűleg a jó géneknek köszönheti, hogy ilyen jól tartja magát. „Nagyon szigorúan betartom az esti bőrápolási szertartásom. Soha, de soha nem fekszem le úgy, hogy még ki vagyok sminkelve” – nyilatkozta a színésznő, aki nagyon ügyel arra, hogy később se kelljen kés alá feküdnie. Bár a fotókon nem felfedezhető, ő úgy érzi, azért az öregedés jelei már rajta is feltűntek. „Észlelem a jeleket, és nem tehetek semmit sem ellenük. Szeretnék küzdeni, ellenkezni, de a gravitáció nagy úr” – nyilatkozta még januárban.