A True Bloodban nem nagyon történik semmi azon kívül, hogy Anna Paquin sokat szexel, de nem meglepő, hogy egy sorozatot ezek szerint így is el lehet adni. Abból dolgozunk, amink van: melyik volt Paquin legjobb pucérkodása?

Anna Paquin hiába tűnik (illetve tűnt valaha) szendének, amióta a True Bloodban játszik, kiderült róla, hogy imád a kamera előtt szexelni.A biszexuális színésznő teljesen pucéron mutatkozik a jelenetekben, semmijét nem rejti el, ráadásul olyan őszintén dug a kamera előtt (általában férjével), hogy már nekünk hülye érzés, mintha leselkednénk.

Korábban nemcsak ő, hanem kollégái is arról nyilatkoztak a Rolling Stone-nak: ez az egész vámpíros bulit átitatja a szex és a kéjvágy, nem csoda, hogy mindenki dugni akar. Nem baj, ha ő vállalja, mi is: melyik volt a legjobb pucérkodós jelenete?

Szőnyegről ágyra


anna-paquin-sexy-lovemaking-vamp by EgotasticMedia

A remélhetőleg mindössze egyszer rögzített jelenet (csúnya esés lehetett volna az elején) szőnyegen dugással kezdődik, meglehetőst hirtelen. Aztán Paquin az ágyon lovagolja meg pasiját, majd a férfi hátulról dugja őt, végül lenyomja az ágyra. Ez a negyedik évad hetedik epizódjában látható, szóval a sorozat készítői nem így kezdték a dolgot, csak szezonról szezonra egyre jobban belemelegedtek. Érdemes odafigyelni, hogy itt hangosan nyögnek, ez nem mindig van így.

Ágy a téli erdőben


anna-paquin-super-nudie-vampire-sexy by EgotasticMedia

Az ezutáni epizódban némi tapizást követően kezd el esni a hó, hőseink pedig konstatálják, hogy egy erdő közepén vannak, ahol egy ágy is áll. Természetesen odamennek szeretkezni, Anna Paquin bájosan szökdécsel meztelenül.

Ordítva élvez


anna-paquin-true-blood-sex-scene by EgotasticMedia

A gyűjtemény legkeményebb darabjában Paquin többféle pózban lovagol férjén, de az az ülő helyzetből hamar hanyatt löki. A vámpíros hangulatra ráerősít a nyakmarkolászás – nehéz eldönteni, de talán fojtogatja is a férfit – majd vadul dugni kezdenek. Az orgazmusa előtti félmásodpercben ér véget a felvétel, de az még pont kiderül, hogy Paquin a csúcson kiabálni kezd.

Ágyra fel, bugyi le

Az egy perces jelenet vetkőztetéssel indul: miután a férfi lehúzta Paquin ruháját, felülteti az ágyra, lehúzza a bugyiját is, és egy kis vészívás közepette magáévá teszi. A háttérben középhangsúlyos vonószene.

Erdőszélen

Itt Paquin és férfija szintén érzelmes zenére esnek egymásnak az erdőszélen, jobbról a köd takarja őket, balról a bozótos. Már egymásban találjuk őket, meztelenül, a féfi a szokásosnál több időt tölt a nő mellével. Bónusz: extra cici, amit Janina Gavankar mutat meg.

Háromszoros hátazás

Végül ez a diszkrétebb hármasfogat 2008-ból, amely nem mutat olyan sokat, nevezzük inkább három érzelmes pettingrészletnek. Paquin és ura az elsőben még éppen csak csókolóznak, a másodikban vetkőzős

Melyik pucér Paquin a kedvence?

hanyattdőlés látható a kandalló előtt, a harmadikban pedig őrült lassan kezdenek csókolózni.

Szóval Önöké a döntés: a True Blood pornóelőzetesei közül melyiket értékelik legjobban? Kell egy sorozatba látványos dugás, vagy elég az érzéki csókváltás a kandalló előtt, akusztikus gitáros zenei aláfestéssel?

És hogy amúgy kicsoda Anna Paquin?

Eltekintve attól, hogy mostanában leginkább Sookie, a pincérnő, Paquin egy kanadai születésű, Új-Zélandon felnőtt, az Egyesült Államokban élő, 29 éves színésznő. Első szerepét véletlenül, és mindössze tízévesen kapta a Zongoraleckében, de annyira bejött neki – ő meg a kritikusoknak –, hogy hazavihette érte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Ezután is kapott felkéréseket, de csak elvétve fogadta el őket.

A 2000-es X-Men filmben tért vissza, azóta pár évente forgatott egy-két filmet, de valaha volt legnagyobb közönségsikerét csak most, a True Blooddal érte el.