Az ausztrál modell három hónappal fia születése után már bikiniben állt kamerák elé, de még hét hónappal Flynn világrajövetele után is tartott attól, hogy egy mélyen kivágott fürdőruhában kell kifutóra lépnie. A David Jones-bemutatón készült képek alapján mindenesetre alig volt dolguk a retusálóknak, amikor a most nyilvánosságra került bikinis reklámfotókat kellett helyrepofozniuk. Igen, ugyan Kerrnek a fia az első, de továbbra is szívesen pózol keveset takaró cuccokban a Victoria’s Secretnek.

Miranda Kerr is azon modellek közé tartozik, aki nem várt sokat, néhány hónappal gyermeke születése után már ismét munkába állt. Először csak a kifutón, nyilvános eseményeken mutatta meg, mennyire sikerült formába lendülnie, majd áprilisban már bikiniben állt a kamerák elé Malibun. Igen, a fürdőruhás képek a Victoria's Secret számára készültek. A napokban nyilvánosságra is kerültek a cég legújabb kampányfotói, amelyeken természetesen a már a szülés előtt szívesen pucérkodó ausztrál híresség látható. A Popsugar összeszámolta: Kerr összesen huszonkét összeállítást mutat be az aktuális reklámfotókon.

Az utómunkálatok során nyilván a retusőrök is alakítgattak a képeken, de mint augusztus elején Miranda Kerr ismét bebizonyította: azért nem kellett vért izzadniuk. A modell a David Jones üzletlánc tavaszi és nyári kollekciójának bemutatóján igen merész fürdőruhában lépett a kifutóra, utólag be is vallotta, nagyon izgult, hogy hét hónappal fia, Flynn születése után ilyen sok ember előtt kellett fürdőruhát viselnie. És hogyan tartja magát formában? Kerr azt állítja, nincs semmi különleges trükkje, sokat jógázik, fut, a Pilatest is megkedvelte, és persze egészségesen étkezik.

A modellkedésen túl is van élet

Teszi mindezt annak ellenére, hogy állítása szerint nem igazán érdekli annyira a külseje, mint elsőre gondolnánk. Mint elmondta, nem az volt a fontos számára, hogy a szülés után visszanyeri-e az alakját, inkább, hogy gyermekével együtt minél egészségesebbek legyenek. Kerr azt mondja, akkor sem esett volna kétségbe, ha nem jön újra formába, hiszen annyi más dolog van még a modellkedésen kívül: ott van például saját kozmetikai márkája, a Kora Organics, amelyért még várandósan is hajlandó volt gömbölyödő hasát felfedni.

Gyerekként is imádta zöldséget

Az egészséges életmódot egyébként már nagyon fiatalon magáévá tette. „Már egészen kicsi koromban odafigyeltem erre. Anyukám azt mesélte, hogy már akkor is imádtam a zöldségeket” – nyilatkozta a Herald Sunnak Kerr, kifejtve, hogy a nőknek nem szabad idegeskedniük amiatt, hogy a várandósság és a szülés után hogyan szabadulnak meg a felesleges kilóktól. „Nem kell másokkal összehasonlítani magunkat, nem szabad rosszul érezni magunkat csak azért, mert a terhesség után nem úgy nézünk ki, mint mások” – szögezte le Orlando Bloom topmodell neje.

Azt persze ő is elismerte, hogy nem könnyű összeegyeztetni az anyai teendőket a munkával. Mint elmondta, ha éppen nem dolgozik, akkor szoptatja fiát, munka közben pedig mellszívó segítségével gondoskodik tejről Flynn számára. Persze szeretne minél több időt vele tölteni, ezért megválogatja, hogy milyen felkérésekre mond igent.