Míg a Fluor-mémekben többnyire feldolgozásokkal találkozunk, az exvillalakó műremekét eddig többnyire csak agresszív paródiákban lehet viszontlátni. A Youtube-on található videókban VV Zsófit fejbelövik, sorozattüzet kap, vagy épp pont ő gyilkol a zenével. Összegyűjtöttük azokat, amik még 18-as karika nélkül vállalhatóak.

Fejbelövés

Egy anti-fan mindössze egy 12 másodperces bejátszás után (ami egyébként a debütálása volt VV Zsófinak a NekedValó stúdiójában) célba veszi és nemes egyszerűséggel lelövi a Rágógumi szülőanyját. Egyik kommentelő szerint kár, hogy ez nem történt meg, pedig azt lájkolta volna ötvenezerszer.

Sortűz

"Így már élvezhető, így már érdemes hallgatni" - fűzte a megjegyzést a videó alá az egyik hozzászóló. Ebben az összeállításban sem hagyták sokáig érvényesülni VV Zsófit, az exvillalakó pár másodperces nyivákolás után sortüzet kap, majd felcsendül a "Pofádat befogod" műremek, miközben VV Zsófi vérbe fagyva fekszik.

Ez még Hitlernek is sok

"Vezérem. Iszonyatos. Elmondhatatlanul sokkoló dolog. Ezt önnek is hallania kell" – mondják Hitlernek a videóban, aki remegni kezd VV Zsófi slágerétől. A kommentelők szerint ezek után nem csoda, hogy a Führer öngyilkos lett.

Peter Griffin se bírta

Természetesen Family Guy feldolgozás is készült a remekműből: Peter Griffinnek is elég volt annyi, hogy meghallja/nézze Zsófika előadását és máris kidől. Halálosabb, mint a Kör – áll a megjegyzésben.

VV Zsófi 20 év múlva

Egy másik lelkes anti-fan A kör című amerikai horrort vette alapul ahhoz, hogy parodizálja a Rágógumit: a videóban az akkorra már 39 éves VV Zsófit így Naomi Watts alakítja, aki a történet szerint visszanézi régi önmagát, ahogyan affektál a színpadon. Watts szinte sokkot kap, pupillái összeszűkülnek - akárcsak mindenki másé, aki látta már a klipet.

Reakció

Egy szimpla üvöltés a válasz a Rágógumira a Metalocalypse című animációs filmből. "Nekem négy másodpercet adott vissza abból, amiből Zsófi elvett" - szól a komment a videó alatt.