Helena Christensen egyike azon szupermodelleknek, akik negyvenéves koruk felett is szívesen szabadulnak meg a ruháiktól, igaz, a legtöbbször nem mutatnak magukból sokat. Mivel egy újabb szemérmesen pucérkodós fotó került nyilvánosságra, úgy döntöttünk, hogy az elmúlt két évből összegyűjtjük azokat a felvételeket, amelyeken Christensen viszonylag sok csupasz bőrfelületet mutat. Pontozással dönthetik el, hogy önök szerint melyik fotón a legszexisebb az összeállítás főszereplője.

 
A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs regisztrálj.
 

1. Pucér tehetségkutató

Kezdjük is a legaktuálisabbal: a dán híresség most éppen egy modellkereső kampány kedvéért vetkőzött le. És igen, sajnos ezúttal sem mutat meg magából túl sokat. Bár valójában csak egy Swarovski-nyakláncot visel, és semmi mást, karját szemérmesen a melle köré fonja. (Hasonló pózban látható a Citizen K magazin korábbi címlapján is, de erről majd később.) Ami az ifjú tehetségek felkutatását illeti, Helena Christensen Cesar Perin modellügynökkel keres férfi és női modellt egy reklámkampányhoz – írja a Daily Mail. A győztes párosról maga Christensen készít majd fotót, hiszen fényképészként is tevékenykedik. „Nagyon jó szeme van a dologhoz. Számos modelljét fotóztam már, évek óta barátok vagyunk” – nyilatkozta a modell, aki szeptember első napjaiban Londonban kutatja majd az új tehetségeket.

2. Triumph - Essence kollekció

Lehet, hogy a paparazzóképeken nem mindig tökéletes a külseje, de ez nem zavarta a Triumph fehérneműgyártó céget, és felkérték arra, hogy népszerűsítse az Essence kollekciót. Jó, nekik volt lehetőségük arra, hogy az esetleges hibákat az utómunkálatok során eltüntessék, hiszen a fehérnemű-hirdetésektől nem lehet elvárni, hogy a valóságot tükrözzék. Helena Christensen egyébként maga sem teljesen elégedett a testével. „Amikor felkelek reggelenként, nem gondolom, hogy semmi dolgom sincs, hiszen annyira tökéletes vagyok. A modellek, akiket ismerek, hasonló problémákkal küzdenek, mint a többi nő, sőt!”

3. Reebok – EasyTone

Tavaly a Reebok is úgy gondolta, hogy jó lesz azért még ő reklámtestnek. Igen, akárcsak utódja, Kelly Brook, ő is pucéran népszerűsítette a márka EasyTone cipőit. Az előző két felkéréssel ellentétben, ezúttal mellet és segget is mutatott, persze csak oldalról. Röviddel a hirdetés megjelenése előtt elmondta, nincs igazán problémája a vetkőzéssel, mivel dán származású, és náluk szinte mindenki egy szál semmiben strandol. Kolléganője, Heidi Klum szintén európai származásával indokolta, hogy miért is meztelenkedik annyit.

4. Édes hármas az i-D magazinban

A nagy modellgeneráció tagjait nemcsak külön, hanem együtt is szívesen fotózzák. Legutóbb a spanyol Vogue csődítette össze Eva Herzigovát, Helena Christensent és Claudia Schiffert. Bár ezúttal csak combot villantottak, két évvel ezelőtt kicsit merészebbek voltak, és combcsizmában simultak egymáshoz az i-D magazin címlapján. Christensenből itt sem látni sokat, de legalább a mellét nem takarta el a belső fotókon, és a mellékelt képen is látszik azért valami. „Ez a három nő egy általános és univerzális szépséget képvisel, így a márkás holmikon át, a művészi kreációkon keresztül az olcsóbb ruhákig minden jól áll nekik. Persze lehetnek akár meztelenek is” – indokolta meg egy bennfentes, hogy miért pont rájuk esett a szerkesztők választása.

5. Görnyedés a Citizen K-nek

És akkor következzen a címlap, amiről már a cikk elején is szó volt. Az akkor negyvenéves modellről készült fotó inkább ijesztő, mint szexi, de Helena Christensen kétségkívül nem visel semmit a felvételen, viszont görnyed, sok a haja és az is látszik, hogy napozás közben legalább bikinialsót visel.

 
A szavazáshoz be kell lépned Indapassal. Ha nincs regisztrálj.