Azért vannak olyan kilátástalan események, amikor még a Velvet is nekiáll a kísérletezésnek. Egy úgynevezett pink partyba hívtak meg minket Tóth Gabi lakására, ahol Lola, Barbee és ugye Gabi megnézték a következő Hannah Montánát, vagy mi a fenét. Volt majdnem filmnézés, majdnem buli, majdnem beszélgetés, és majdnem kiraktak minket a fenébe. Ide jutottunk. Olvasson egy hurrá hangulatú riportot, aztán olvassa el a szokásos besavanyodott, dugatlan majdnem újságírói riportot.

Amikor örülünk

Egész hátralévő életünkben nem fogunk olyan csillogó, csodálatos és csicsás eseményre eljutni, mint amilyen a Disney videónézése volt. Az esemény esszenciája az volt, hogy a csalogányhangú trió, Tóth Gabi, Lola és Barbee egy kanapén ülve együtt nézték meg a tinisztár Ashley Tisdale új filmjét, a Sharpay csillogó kalandja című tévéfilmet, amit elvileg csak néhány nap múlva hoznak be Magyarországra. A filmből nyilván nem láttunk semmit, de a popcorn illata kábító hatású volt. Emiatt első körben képtelenek vagyunk rosszat írni a Pink Partynak elnevezett történésről.

Az esemény lényege az volt, hogy a fal lemázolásán kívül mindent igyekeztek rózsaszínné alakítani. Ez sikerült a szőnyeggel, esernyővel, virággal (nem tudtuk meg, milyen fajta, de annyira nem is érdekelt minket), a függönnyel, a celeblányokkal, a kanapét borító lepedővel, az ablakokról lógó szalagokkal, a lámpákkal, mécsesekkel, szívószálakkal stb. A három díva a Dalai Láma fotója alatt ült egy rózsaszínű kanapén, ahol a mesés illatú popcorn és a rózsaszín mályvacukor kényeztette selymes ízlelőbimbajukat.

Hatalmas szerencsére összeismerkedtünk az egyik női magazin őrülten kedves újságírójával, akivel arra a közmegegyezésre jutottunk, hogy Tóth Gabi fenomenálisan öltözik, csodálat illeti emiatt. A kollega egyébként direkt rózsaszínbe öltözött a buli miatt. Külön öröm volt számunkra Csubakka, a kutya látványa, aki boldog farokcsóválással fogadta az összes újságírót. Csak egy valami hibádzott a dologban: a rózsaszín kupakos ásványvíz helyett egy jóféle pinky shot jobban festett volna a vendéglátó Tóth Gabi konyhaasztalán.

Járjunk úgy, mint egy egyiptomi!

És amikor hozzuk a szintet

Azért nagyon magas labda, és hatalmas ígéret volt, hogy a Disney meghívott minket egy úgy nevezett pink partyba, ahol Tóth Gabi, Lola és Barbee megnéztek valami filmet, és közben popcornt kajáltak, és valamiért őrülten rettegteg, hogy a Velvet valami csúnyát fog írni. A helyzet az, hogy azon kívül, hogy Tóth Gabi, és Lola összerezzent, amikor megtudták, hogy a Velvet is a lakásban van, nem történt semmi. Az ember naivan azt várta volna, hogy tényleg valami csajos beszélgetés kerekedik ki, mondjuk kiderül, hogy Baronits Gábornak, Lola pasijánák mekkora a pöcke, de nem.

Barbee tényleg hatalmas áhítattal nézte filmet, miközben Tóth Gabi rengeteget sugdolózott a sajtósával, hogy valahogy kitegyen minket a lakásból, de szerencsére a Disney munkatársai rászóltak, hogy nem lehet sokat tenni, ezt dobta a gép. Aztán Tóth Gabi villámló tekintettel visszaült a tévé elé, és egy kicsit végre viszonylag meghitten beszélgetett a többi lánnyal. Amikor néha hangosan felnevettünk, akkor azért Lola egy-egy pillanatra felkapta fejét. Nem igazán értjük, hogy mi fájhat ebben az egészben, mert például a villantásnak a lehetősége is ki volt zárva, pedig ebben tényleg erősek vagyunk.

Az egész úgynevezett buliban Csubakka, az M3-as mellett talált keverék kutya volt a legjobb fej, aki ránézésre mintha végigmosolyogta volna az egészet, és teljesen közvetlenül odasétált mindenkihez, hogy kicsit megvakargatassa magát. A filmet állítólag csak tizedikén fogják bemutatni, és lányok még csak nem is beszélhetnek a sejtelmes fordulatokról. Nagyjából egy óra után vége is lett mindennek, a rózsaszín függönyt, szőnyeget, díszeket valószínűleg gyorsan ki is taxiztatták a lakásból, pontosan úgy, ahogy odavitték. A majdnem filmnézés egyébként a cisztával harcoló Tóth Gabiék lakásán volt, aki betegesen félt attól, hogy beengedte a Velvetet az otthonába.