Stohl András jogerősen 10 hónap börtönbüntetést kapott, ami az ítélet után a bíróság környékén mászkálók szerint nem elég. A legtöbben a maximális büntetést, vagyis a három évet tartották volna elegendőnek.

Robi

“Igazából mindenkinek kellett volna ennyit kapnia. Most miért pont ő lenne a kivétel? Nem tudom, hogy mi a normális az ilyen ügyben, de azt hiszem a tíz hónap megfelelő”.

Teodor

“Szomorú vagyok. Ekkorát hibázni a közlekedésben! Otthagyja az áldozatokat. Nekem nem volt még balesetem soha, de nem tudom megmondani, hogy milyen ítélet lett volna jó. Ezt mondják meg az okosok. Ha az okosok szerint ez tíz hónap, akkor azt mondom, jól járt a Stohl”.

Lóránt

“Nem az én feladatom ezt eldönteni, hogy elég büntetést kapott-e. Érdekesek ezek a magyar ítéletek. Hát ennyi botlás után, amiről mi tudunk, hogy legalább háromszor botlott, és csak ennyi a büntetés? Nekem teljesen mindegy, hogy mennyit ül, de többet kéne bűnhődnie valahogy. Aki életében egyszer botlik, az többet kap, de egy jó ügyvéddel el lehet intézni a dolgokat”.

Hajni

“A három év talán sok lett volna. Az első, a 2 év 4 hónap, az lett volna szerintem az elégséges. Példát kell mutatni az embereknek. Ez a tíz hónap kevés, főleg a fiatalság felé a mai világban. Azt felháborítónak tartottam volna, ha felfüggesztett büntetést kap”.

Tibor

“A 2 év 4 hónap jó lett volna, vagy akár a mostani maximuma, a 3 év. Azt is megkaphatta volna. A fiataloknak jó elrettentő példa lett volna a három év. Nézd meg, hol tart ez az ország, mindenki iszik, drogozik, az emberek jogsi nélkül vezetnek. Én nagyon keményen büntetném a fiatalokat, csak így lehet”.