A színésznő egész elképesztő kacsaszájat és kifejezéstelen, puffadt arcot mutat manapság – a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások következtében 25 évesen úgy néz ki, mint egy gazdagon plasztikázott 50 éves. Össze is keverték Donatella Versacéval, aminél rosszabb már tényleg nem nagyon történhet senkivel.

A 25 éves balhés színésznőt szinte fehér hajjal, alig felismerhető arccal fotózták le a New York-i divathéten. A villantás koronázatlan királynője felpuffadt szájával Cynthia Rowley divatbemutatóját ülte végig, és egyértelműen ő volt a show legnagyobb látványossága. Mármint aminek őt hitték: a legtöbben ugyanis azt gondolták, az 56 éves, erősen plasztikafüggő Donatella Versace tette tiszteletét személyesen is a bemutatón. Lohannek nem válik dicsőségére az sem, hogy nem ez az első eset: már 2009-ben is összetévesztették az igen elrugaszkodott külsejű divattervezőnővel.

A New York Magazine beszámolója szerint Lohan épp akkor surrant be első sorban lévő helyére, amikor lekapcsolták a fényeket és a show elkezdődött. A vendégek, akik meglátták a platinaszőke, narancssárgára barnított, minishortos, hatalmas napszemüveget viselő jelenséget, azt hitték, Donatella Versace szeretne észrevétlen bejutni Rowley bemutatójára. Elég nagy baj ez Lohannek, aki mindössze 30 évvel fiatalabb, mint Versace, és valójában munkája egyik legfontosabb eszköze volna az arca, amit a jelek szerint igencsak elkezdett tönkretenni - ez Terry Richardson friss képein is látszik.

A színésznő nem először töltette fel ajkait, már 2007-ben is felmerült, hogy mesterségesen duzzasztották fel száját, 2011 januárjában pedig állítólag megismételtette a beavatkozást. Már akkor úgy nézett ki, mint aki csalánt szopogatott, de mindenképp a mostani, szétfolyó arc az eddigi legdurvább változás a színésznőn.

Tizenhét éves húgát, Ali Lohant is épp a napokban kezdték ki a lapok, a drasztikusan lefogyott, merev és puffadt arcú tinédzser változásait is a plasztikai sebészeknek tudják be. Persze mind Lohan, mind anyja, Dina tagad. „Imádom, hogy kipécézték maguknak a gyűlölködők a húgomat, pedig minden kifutós modell ilyen vékony! A húgom csodálatos, és nagyon büszke vagyok rá és a karrierjére!” – írja húgáról a színésznő Twitteren. Ettől függetlenül külföldi plasztikai sebészek arra tippelnek, Ali Lohan arca botoxtól lett felnőttesebb és teltebb, fogyása pedig nem egészséges.