Ashton Kutchert hírbe hozták egy 23 éves nővel, akit állítólag a Demi Moore-ral közös házassági évfordulójukra virradó éjjel dugott volna meg. Egyes források szerint a pár amúgy is hónapok óta külön él, Kutcher pedig mindenkit megdug, akire csak ránéz.

Demi Moore és Ashton Kutcher házasságát kikezdte valami, egyelőre úgy tűnik, hogy az amerikai bulvárlapok. Kutchert hírbe hozták egy Sara Leal nevű nővel (kép róla itt), a huszonhárom éves lányt a hatodik házassági évfordulójára virradó éjjel dugta volna meg az esetről valószínűleg elsőként beszámoló The Dirty szerint, illetve Leal oda levelet író kolléganője szerint.

"Felfordul a gyomrom a múlt péntek éjjel [szeptember 23.] történtektől. Mint az emberek többsége, én is imádtam Demi Moore-t és Ashton Kutchert, egész addig, míg Ashton Kutcher meg nem baszta Sara Leal barátnőmet, 4:30-kor, gyakorlatilag szombat reggel, a San Diego-i Hard Rock Hotelben, a 12. emeleten lévő szobájában. Ashton Kutcher azt mondta Sara Lealnek, hogy ő és Demi Moore már külön élnek, csak erről a nyilvánosság még nem tud róla" – pletykázott az ismerős, azt javasolva, a szerkesztő hívja csak fel Lealt, egy másik barátnőt, vagy Kutcher testőrét, aki elvette Leal telefonját, mielőtt a színész a lányba bonyolódott volna. A The Dirty így is tett, elérték Lealt, aki megerősítette a sztorit, de a kifejtésért 250 ezer dollárt kért. Ennyijük nem volt, viszont készpénznek vették, hogy az eset valóban megtörtént.

Nem ez volt az első

Az MJB Star szerint nem ez volt az első eset, Kutcher állandóan fiatalabb nőkkel csalja meg nála 15 évvel idősebb (48 éves) nejét. A pár barátaira (csupa Jól Értesült Közeli Ismerős) hivatkozva azt írják, a házaspár tényleg szakított már emiatt, Moore pedig nagyon maga alatt van. A Leal-afférről egyelőre nem is kívánt nyilatkozni, szerzett egy ügyvédet, és ismeretlen helyre költözött.

Egy évvel ezelőtt a 21 éves Brittney Jones állította, hogy  megvolt neki Kutcher, míg annak neje Detroitban forgatott. A színészt remek szeretőként és édes férfiként írta le (aztán pornózni kezdett). Elvileg kétszer dugtak (Kutcher kanapéján), másodszorra megegyezve, hogy több alkalom nem lesz, Kutcher pedig meg tudta győzni Moore-t arról, hogy folytassák. Ezúttal már egyikük sem nyilatkozik.

Félredugott?

Minthogy sem Kutcher, sem Moore szóvivője nem reagált eddig érdemben (és ha meg is tette volna, akkor is csak álláspontot tudnánk, nem a tényeket), így továbbra sem tudni, mennyi igaz a Leal-afférból, vagy az azt megelőző félredugásokból. (Moore és Kutcher Twitterei hallgatnak a dologról, a Twitter Sara Lealről azonban nem.)

Ami biztos, hogy Demi Moore egy jó nevű, bár az utóbbi néhány évben meglehetősen unalmas életet élő színésznő. Most 48 éves, és hiába edzette-plasztikáztatta magát fekete hajú Barbie-vá, akkor is 15 évvel idősebb a férjénél. Aki most 33 éves, és bár legalább hét éve nem kapott olyan szerepet, ami a kritikusokat is elismerésre késztetné, azért elég jól megy neki, nemrég vette át Charlie Sheen szerepét a Két pasi meg egy kicsiben. Szóval egy férfikora virágában lévő, híres ember, aki még csak nem is ronda. Valószínűleg tényleg mindenkit meg akar dugni, annak ellenére, hogy gyakorlatilag Moore miatt lett valaki.

Kutcher és Moore 2003-ban kezdtek találkozgatni, végül 2005. szeptember 24-én házasodtak össze. Azóta hat év telt el, rajtuk kívül senki sem tudja, akarják-e még egymást.