A színésznőt kidobták két partiról egy másik tervezőnek modellje és szóvivője lett, összejött valakivel, cáfolta, majd balhézott annak exnejével, végül összejött tök mással. Mindezt egy bő hét alatt.

Lindsay Lohan bő egy hét alatt elképesztő ámokfutást produkált (és akkor még a tulajdon anyjával nyelvelést nem is említjük): először a New York-i divathéten keltett érdeklődést, amikor hozzávágta az italát egy fotóshoz múlt szerdán. A megélhetési celebet az borította ki, hogy a fotós (Jasper Rischen) lőtt egy fotót róla a V Magazine eseményén - írja a New York Post.

Erre egy divatblogger rögtön ki is twitterezte: “Lindsay Lohan most hajította a piáját egy srácra a V Magazine partiján, mert egy képet merészelt róla készíteni". Rischen a maga részéről annyit tett hozzá: “Wow. Lindsay Lohan pont olyan szutyok, mint amilyennek mondják. Piával és poharakkal hajigál, dobál, miközben a V magazinnak fotóztam.” A helyzet közben egyre fokozódott, és bár nem tudni, mi történt pontosan, de a tűzoltók is kivonultak, mert valaki megsérült Lohan asztalánál. A Styleite divatmagazin egyik riportere arról twittelt, hogy valaki vérzett a kérdéses asztalnál, egy lányt pedig elvittek a mentők, de nem nézett ki rosszul.

Égés, kavarás, kólázás

Lohan aztán másnap sem tudott nyugton maradni: ahelyett, hogy a közmunkával lenne elfoglalva, Marc Jacobs partijáról hajították ki. A manhattani Dream Downtown hotelbe - ahol az esemény zajlott - már eleve be sem akarták engedni, ám ekkor színre lépett a megmentő: Lohan sleppjéből valaki felhívta a hotel tulajdonosát, Vikram Chatwalt, aki a helyszínre sietett, és bejuttatta őket. Nem sokkal ezután azonban felsorakoztak a biztonsági őrök, és jelezték, hogy a színésznő nemkívánatos személy. Ő erre el is húzott, sajtósa azóta sem kommentálja az eseteket.

A hoteltulajdonos nemcsak egy pillanatra nyújtott segítő jobbot: ha már arra járt, kavart is kicsit Lohannel, de hát ki is várja el az önzetlenséget. A Miami Herald értesülései szerint a férfi egy ideje már kinézte magának a celebet, a Superficial már egyenesen azt is tudni véli, hogy hónapok óta találkozgatnak, és nem csak közös kávézással ütik el az időt, kóláznak is.

Ha a férfi teljesen független lenne, ez valószínűleg nem kelt érdeklődést, de nem az: van neki egy felesége, Priya Sachdev, bár állítólag 2006 óta külön élnek. Azért valószínűleg nem annyira örült, amikor előkerült néhány fotó, amelyeken Lohan és Chatwal smárolnak, és a színésznő ezúttal nem integetett a lesifotósoknak.

Lohan újabb hisztije

A New York Post értesülései szerint a színésznő egy ideje be is költözött Chatwalhoz, egy Jól Értesült Közeli Ismerős szerint odáig ment, hogy még a hajszárítóját is átvitte. Az informátor szerint a boldog együttlétnek az vetett véget, amikor az asszony mégis hazatért, méghozzá a közös gyerekkel.

Nem nyugodott bele: kiderítette, hogy a férfi egy, a szállodájában megrendezett eseményen házigazdáskodik, és fel is tűnt a helyszínen. Ott futott össze a nejjel, aki a tőle telhető méltósággal viselte az incidenst, Lohan azonban kevéssé volt úrinő. "Te vagy a felesége?" – érdeklődött sokatmondó hangsúllyal, majd kijelentette, hogy márpedig Chatwal hozzá áll közelebb. Végül idegenek választották szét őket. Lohan sajtósa szerint ügyfele és a férfi között nincs románc.

Felkérés, szerelem, hepiend

Ezek után egészen szép teljesítmény, hogy Philipp Plein német tervező felkérte, hogy legyen modellje és szóvivője. A tervező azzal indokolja választását, hogy Lohan Milánóban olyan őszintén támogatta őt. Ehhez képest a felek pénteken találkoztak először személyesen, a színésznő pedig szombaton látta először Plein kollekcióját. Vasárnap viszont már fotózták is a cuccokban, amelyeket így jellemzett: "fontos tudni erről a kollekcióról, hogy kicsit több, mint szokatlan”. Hozzátette, úgy véli, az emberek kontextuson kívül értékelik a viselkedését - írja a FoxNews Plein szerint Lohan tökéletes a feladatra, mivel hiteles, tehetséges és gyönyörű.

A hiteles, tehetséges és gyönyörű nőt így fotózták. (Annak ellenére, hogy hülyén önbarnítózta magát. Erről sajnos nincs képünk, csak egy kering a világhálón, de itt megnézheti: elfelejtette, hogy nem szabad dezodorálni a színeződés előtt.) A dolog végül e hét legelején vett újabb, de már nem is szokatlan fordulatot: a felek állítólag összejöttek, de az biztos, hogy smároltak egy jót (kép itt), ami állítólag a történet összes résztvevőjének remek. Folytatása következik.