Gregori Dóra szerint szépségkirálynők ritkán vetkőznek, ám ő egy év leforgása alatt kétszer is megtette. Ezúttal a Playboynak pózolt egy szál semmiben, pedig igazából nagyon szégyenlős, csak az ágyba fekszik be ruha nélkül.

„Bár a szépségkirálynők ritkán szoktak megválni a ruháiktól, a februári CKM fotózás óta próbál rábeszélni az újság főszerkesztője, hogy szerepeljek a Playboy újságban is, eddig tudtam neki ellenállni. Ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy milyen jó lesz sok-sok év múlva a gyermekeimnek és az unokáimnak büszkélkedni vele” – nyilatkozta a Playboynak Gregori Dóra. A 2010-es Miss Hungary bevallása szerint szégyenlős, nem szereti meztelenül mutogatni magát, aha.

Hiperszégyenlős szépségkirálynő

„Így külföldön is fürdőruhát viselek, nem szoktam meztelenül szaunázni sem, még ha bevett szokás is ez némely országban. Az ágy az egyetlen kivétel, ahol mindig meztelenül vagyok” – tette hozzá a lap aktuális címlaplánya.

Gregori sokat sportol - de legalábbis ezt mondja - és folyamatosan odafigyel az egészségére, szépségére, ami éppen regnáló szépségkirálynőnél mondjuk elvárás is. Ami a férfiakat illeti, a határozott, okos, humoros pasikat szereti, aki viszont nagyon rámenős és türelmetlen, annak esélye sincs nála. Ja, és szerinte a nőnek ügyelni kell arra, hogy vonzó maradjon a partnere számára. Közhelyhalom, köszönjük.

A nő maradjon nő, a férfi meg férfi

„Hiszek benne, hogy megfelelő odafigyeléssel akár egy életen át fent lehet tartani egy férfi érdeklődését, ehhez persze sok energia, kezdeményezés és megfelelő hozzáállás kell, de szerintem megéri.  Nem vagyok nagy feminista, szerintem egy nő maradjon nő, a férfi pedig legyen férfi. Szeretem, ha a párom érezteti velem, hogy gyakran gondol rám, általában ilyenkor könnyű elcsábítania” – vallja Gregori, akikörül a Miss Hungary döntője után kicsit felkavarta az állóvizet volt barátja.

Először előkerült róla pár privát meztelen kép, amiket állítólag a bosszúálló ex szivárogtatott ki. A volt pasi később azzal állt elő, hogy Gregorit két éve bolti lopáson kapták, sőt szakításuk után tőle is lopott. A szépségkirálynő a Frizbiben reagált a vádakra: „Most már elég volt, reagálok a dolgokra és elmondom, hogy történt. Az a legnagyobb hazugság, hogy amikor elköltöztem tőle, elloptam több millió forintot."