A modell bugyiban, melltartóban és harisnyakötőben várta az újságírókat kedd délután egy óbudai gyárépületben berendezett stúdióban. Lehet, hogy a kilencedik naptára lesz az utolsó, mert – mint mondta – lassan más felé kéne orientálódni.

Magyarországon három ember maradt, aki minden évben naptárt ad ki, az egyik Mészáros Dóra, az egykori pornós, Kiszel Tünde, a celeb prototípusa, és ugye Bódi Sylvi. A tanulságok levonását az olvasóra bízzuk. A modell most készíti a kilencedik naptárát, aminél állítása szerint az volt a koncepció, hogy nincs koncepció. "Nem feldolgozunk egy témát, ahogy eddig, hanem azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen sok arcom van, milyen sok minden lakozik bennem" – magyarázta Bódi, aki a fotózás előtt kasztingot tartott srácoknak.

Érzékiség, izgalom, keret

"Az én ötletem volt a fiúkaszting. Úgy gondoltam, hogy egy témát, egy képet sokkal érdekesebbé tud tenni, ha nem egyedül próbálom kifejezni az erotikát és a szexualitást, hanem ha jól kinéző, ráadásul jó fej fiúkkal vagyok rajta együtt. Így egy történetet is jobban fel tudunk dolgozni." Mint mondta, ha egy fétises, szadomazó dolgot akar, akkor nem magát kötözi ki, hanem vannak, akik ezt színre viszik. Tavaly egyébként Olasz Nikolettát és Lenkei Viktóriát kérte fel, hogy segítsen neki a dominás fotózásban. A férfiak kasztingjáról pedig a Kockahas blogban nézegethet képeket.

A modell elmondta, hogy nyilván észre vette, hogy milyen csinos és vonzó egynémely fiú, sőt direkt olyanokat választott, akik számára a legcsinosabbak és legszebbek. "Persze megérintettem őket, sőt vannak olyan képek, amiken párban vagyok egy-egy fiúval, teljesen testközelben. Nagyon érzéki képek ezek. Az ember természetesen érzi a másik energiáját, hatással van rá" – nyilatkozta Bódi. Ahogy Lakatos Márk a Velvetnek megemlítette, nagyon támogatta a kasztingot, mert sokféle fiú jelentkezett. Van perzsa, van indonéz srác, és ez nagyon izgalmas keretet ad a fotózásnak.

Megint Madonna 

Az újságírókat ezúttal egyetlen kép megszületéséhez hívták meg, amelyen Madonna Human Nature klipjét idézték meg. "Mindenképpen vissza szerettünk volna ehhez térni, mert Sylvi ezzel a sötét hajjal, fűzős, domina karakterrel nagyon összecseng. Ezt mindenképpen szerettük volna ebbe a naptárba is visszahozni" – magyarázta Lakatos Márk. Madonnát egyébként nemcsak a zenéje miatt szeretik, hanem a divatikon lénye miatt is, amivel már több mint húsz éve tudja diktálni a trendeket a divatiparban.

Látja, hogyan változott a személyisége

Bódi Sylvi állítása szerint azért készít minden évben naptárat, mert neki ez a legjobb önkifejezési forma, és egyáltalán nem követi, hogy mennyit tud elpasszolni belőle. "Ott van a falon, és látom, hogyan változott a személyiségem. Persze sokan érdeklődnek iránta, de magam miatt csinálom." Bódi a modellkedésben is a fotózást szereti a legjobban, mert amikor fotózzák, akkor állítása szerint kiad valamit magából. A modellkedést egyébként már csak egy-két évig szeretné csinálni, és lehet, hogy ez lesz az utolsó naptára.

"Harminc fölött szerintem már más irányba kell elindulni. Szeretnék gyerekeket, szeretnék majd anya lenni." A glammodell áprilisban ünnepelte a harmincadik születésnapját, és már akkor is arról beszélt, hogy lassan jöhetnének a gyerekek. Azt viszont megjegyezte, hogy amennyiben családalapításra adná a fejét, valószínűleg elköltözik Magyarországról, mert a tengerparton, illetve egy csendes, természetközeli helyen szeretne élni. Egyelőre viszont állítása szerint nincs senki, akivel ezt el tudná képzelni.