Fluor óta tudjuk, hogy akár másfél millióba is kerülhet egy-egy lerészegedés, ha celeb az ember, de Tóth Vera is tudna mesélni arról, mennyire kínos tud lenni egy szalagcímben szerepelni az alkohol szóval. Egy viszont biztos: aligha létezik olyan híresség, aki ne csinált volna már legalább egy baromságot alkohol hatása alatt, mint például Steiner Kristóf, aki szökőkútban fürdött, vagy Mészáros Dóra, aki az emeletes ágyról cipőbe hányás koronázatlan királynője, SP, aki tetoválással ébredt másnap reggel, vagy Majka, aki fejest ugrott egy kukába.

Steiner Kristóf puszit követelt ismeretlenektől

Steiner Kristóf állítása szerint tizenhét éves koráig arról volt híres, hogy bármilyen helyzetben képes volt mattrészeg állapotba kerülni, akár egy csepp alkohol nélkül is. "Ha bulizni mentünk az osztálytársaimmal, én voltam az egyetlen, aki sosem ivott, de én viselkedtem a legvállalhatatlanabbul. Aztán – mint a legtöbb tinit – engem is elbűvölt a tequliázás diszkrétnek nem mondható bája. Az egyik első emlékezetes lerészegedésem alkalmával néhány osztálytársammal egy sóstói kempingben nyaraltunk, és bár homályba vész az ominózus éjszaka, egy biztos: sokat köszönhetek Léderer Zsófi barátnőmnek, aki meggyőzte a német turistákat, hogy ne verjenek péppé, csak azért, mert Geri Halliwell "Mi Chicco Latino" című dalát üvöltöm a pizzéria teraszának asztalán táncolva. További emlékkép, hogy egy wellness létesítmény előtt csobogó, kivilágított szökőkútban tapicskolok Anita Ekberg módjára. Nagyjából húszéves voltam, amikor átváltottam a tiszta vodkára, ennek a mágikus italnak pedig megannyi kellemetlen élményt köszönhetek, melyek közül a legkiemelkedőbb az volt, mikor egy mozdulattal beugrottam a Capella Café ruhatárába, és kizárólag csók ellenében voltam hajlandó kiadni a kabátokat a cuki brit látogatóknak, ők pedig természetesen nem ellenkeztek. Mondanom sem kell, hogy ekkor már évek óta Magyarország legirritálóbb médiaszemélyisége voltam, úgyhogy csak reménykedni tudtam benne, hogy az önkéntes akcióm másnapra nem kerül ki a Velvet feljelentőre. Mára szerencsére belőttem az arany közepet a piálással, szívesen megiszom egy-két pohár száraz vörösbort egy finom vacsora mellé, de amnéziásra már nem iszom magam, és talán már nem is vagyok annyira irritáló” – mesélte a Music Plus főszerkesztője, akinek már második könyve jelenik meg a napokban.

SP tetoválást csináltatott

SP Rodoszon, egy nyaralás alkalmával nyomott be annyira, hogy a szórakozóhellyel szemben lévő tetováló szalonban kötött ki. „Onnan származik a Love feliratú tetoválásom. Ez egy két-két és fél éves történet. Mondjuk azt, hogy másnap csak nagyvonalakban emlékeztem a történtekre. Nem bántam meg, mert az unokáimnak tök jó lesz majd elmesélni, hogy nem voltam teljesen százas minden időszakomban, de valószínűleg színjózan állapotban nem csináltam volna ilyet.”

 

Mészáros Dóra emeletes ágy tetejéről hányt

„Már középiskolás koromban sikerült rájönnöm, hogy nekem nem jön be a részegség, ugyanis részeg nem tudok lenni, bármennyire is jólesne néha” – mesélte Mészáros Dóra. „Nekem kimarad a szalonspiccesen való mulatozás, ugyanis hiába iszom, nem azt váltja ki belőlem, mint másokból: vagyis hiába iszom, berúgni nem tudok, de egy pont után gyomorrontásos tüneteket produkálok. Életemben először fél liter vörösbort ittam meg a kollégium szobájában és vártam az áhított hatást, ahogy mesélték a nagyok. A hatás nem jött, gondoltam lefekszek aludni és felmásztam a helyemre, az emeletes ágy felső ágyára. Ott jött a róka, olyan hirtelen, hogy lemászni sem tudtam, és ugyanabban az állapotban, ahogy a gyomromba került, vissza is jött a bor, sajnos épp az alattam alvó lány cipőjében landolt. Szitkozódva feltakarítottam, mindenki röhögött. Utána sokáig nem ittam, hosszú évek teltek el úgy, hogy még Szilveszterkor sem koccintottam. Mostanában bulik alkalmával néha iszom, mindenki bánatára, mert fel szokták róni, hogy kár belém, nem tudok berúgni. A gyomorrontásos részig nem szeretnék eljutni, aki meg ismer, tudja, józanul is képes vagyok hatalmas marhaságokra, nincs szükségem alkoholra ahhoz, hogy bolond legyek, ha azt kívánja a szituáció.”

Majka fejest ugrott egy kukába

"Legutóbb részegen fejest ugrottam egy kukába, amit egy ember tolt maga előtt" – mesélte a Velvetnek a műsorvezető, akivel is előfordult ittas állapotban, hogy kormos tűvel szurkálta át a fülét. "Azóta is fekete lukak vannak a helyén, mivel a korom beszínezte ott a bőrömet. Soha nem tartottam attól, hogy bármilyen kompromittáló felvétel készül rólam. Az én imidzsembe ez ugyanis bőven belefér. Nem vagyok egy képmutató ember, én vállalom ezeket a dolgokat. Nekem nagyon kellenek az életemben olyan pillanatok, amikor ki tudok kapcsolódni, jól tudom magam érezni. Ugyanúgy járnak nekem is ezek a dolgok, mint az összes többi embernek és ugyanolyan arcátlanul tudok viselkedni, mint bármelyik részeg ember az országban" - magyarázta Majka.