A szombat esti X-Faktorban is volt minden, ami kell, Ördög Nórát kreppelt kakastaréjjal engedték a színpadra, Janicsák Vecát forrónadrágban, ezek mellett felüdülés volt látni Lil C. kockahasát. Mi jöhet még?

A szombat esti X-Faktort meglepő frizurával és outfittel vezette Ördög Nóra - úgy tűnik, tényleg minden erejével azon van, hogy bekerüljön a lapokba. A műsorvezetőnő afroamerikai kakastaréjt kapott sárga színű, testre feszülő gumiruhájához. A ruha igazi körteformát adott a testének, hatalmassá téve farát - legalábbis a 16:9-es képernyőn így tűnt.

Külsejét megerősítve szavakkal is igyekezett jelen lenni a színpadon, a műsort azzal kezdte, hogy beszólt a konkurens magazin főszerkesztőjének, amiért laposnak merte nevezni az X-faktort. A műsor ideje alatt Ördög Nóra próbálkozott az öniróniával is a szexre utaló megjegyzések mellett, saját magát az albínó Grace Jones-nak titulálta, továbbá üzent Sebestyén Balázsnak, ne fáradjon a jelzők keresésével, tudja, hogy úszósapkát kapott, ami lecsúszott a fejéről, és az lett a ruhája.

Ördög Nóra nem először lépett ki ilyen frizurával a színpadra, 2009-ben a Csillag születik középdöntőjében is hasonló frizurát viselt. Stohl András ezt akkor nem bírta szó nélkül hagyni, még vödröt is tett Ördög Nóra fejére. Úgy tudni, a frizura Hajas László kreálmánya, aki Náray Tamással együtt találja ki a műsorvezető megjelenését hétről hétre. A szombati műsort nem csak Ördög Nóra megjelenése tette emlékezetessé.

Előző héten Tóth Gabi bugyivillantása égett a néző retinájába, most Ördög Nóra megjelenése után Janicsák Vecán hüledezhettek nagymamák és nagypapák. Az énekesnő aprócska forrónadrágban lépett színpadra. A nagyok, mint Madonna, ez alá speciális betétet vesznek fel, hogy ne legyen tevepatájuk. Illetve azt is meg kell jegyezni, hogy a nagy sztárok arra is ügyelnek, egyik táncos se legyen csinosabb, szebb, karcsúbb -  de ha már az, akkor kapjon kisebb rivaldafényt, hogy az énekesnő jobban érvényesülhessen. Ezek mellett öröm volt látni Lil C kockás hasát, aki Michael Jackson Give It To Me című számát adta elő, kigombolt fehér ingben.

Egy tény mellett nem lehet elmenni szó nélkül, Ördög Nóra egészen felszabadult, hogy egyedül vezetheti a műsort. Hogy ez jó-e a műsornak, afelől vannak kétségeink. A műsorvezető mellett szó szerint és átvitt értelemben is eltörpül minden versenyző, ki emlékszik arra, mit viselt Kováts Vera, vagy hogy mit énekelt Baricz Gergő?