Most fáradság nélkül látogathatja meg a Velvettel a Farkasréti temetőben fekvő hírességeink sírját. Halottak napja előtt szétnéztünk a sírkertben, és ismét azt tapasztaltuk, hogy minden egykori közszereplő síremléke szépen karban van tartva: virágokkal, mécsesekkel borították őket a rájuk emlékező családtagok, barátok és rajongók.

Nagy tömegek látogatták a temetőket már halottak napja előtti héten is, egy napfényes délutánon mi is elsétáltunk pár híresség emlékéhez. A Farkasréti temetőben kellemes meglepetés, hogy Cseh Tamás és Antal Imre is méltó síremléket kapott: a tavalyi fakeresztet az előadóművész sírján gondosabban kialakított feszület, a humorista sírján márvány kő váltotta. Antal Imre sírköve zongorát formáz, így emlékeztetve mindenkit arra, hogy a humorista az Országos Filharmónia szólistája volt.

Antal sírjától pár percnyi sétára, a temető 25-ös parcellájában színészek, énekesek, művészek sírjai közt sétálhatunk: Honthy Hanna, Ruttkay Éva, Bubik István közelében kapott helyet a nemrég elhunyt fiatal színész, Huszár Zsolt is. A sportolók közül a brutális támadás áldozataként elhunyt Simon Tibor sírjánál álltunk meg pár percre, ottjártunkkor többen lerótták tiszteletüket a focista előtt, akinek a virágok és mécsesek mellett gesztenyék díszítették sírját.