Mariah Yeater azt állítja, tavaly októberben egy koncert után elvette Justin Bieber szüzességét egy mosdóban. A fiatal énekes viszont olyan potens, hogy a 30 másodperces aktus alatt teherbe is ejtette a nőt, aki három hónapja meg is szülte Justin Bieber első gyermekét. Az énekes persze mindent tagad, de bíróságra kell járnia, pláne, hogy nemi erőszaknak minősült az eset.

“Azután, hogy a backstage-ben lévő többi embertől leszakadtunk, Justin Bieber talált egy helyet, ahol kettesben lehetünk, egy fürdőszobát. Bementünk, és a személyisége azonnal, drasztikusan megváltozott. Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belőlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erősködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az első alkalom, és mindent érezni akar. Ő volt felül, a lábaimmal átöleltem. Én közben valami szekrényen vagy hasonlón feküdtem. A szexuális aktus maga rövid volt, nagyjából 30 másodpercig tartott” - mondta Mariah Yeater vallomásában a kaliforniai bíróságnak.

A most húszéves nő azt állítja, hogy Justin Bieber tavaly október 25-én lefeküdt vele a Los Angeles-i Staples Center egyik mosdójában, és teherbe is ejtette - írja a Radar Online. A Star magazin közben azt is megírta, hogy a gyerek július 6-án született, fiú és Tristyn Anthony Markhouse Yeater lett a neve.

Yeater részletesen kifejtette, hogy a koncert után több rajongóval együtt bejutottak a backstage-be, hogy találkozzanak Bieberrel, ahol gyorsan nyilvánvaló lett, hogy Biebert érdekli a 19 éves lány. “Nyilvánvaló volt, hogy vonzódunk egymáshoz, elkezdtünk csókolózni. Ezután nem sokkal Justin Bieber azt javasolta, hogy menjek vele egy nyugodt helyre, ahol egyedül lehetünk. Beleegyeztem, és amikor a nyugodt helyet kerestük azt mondta, szeretkezni akar velem, és hogy ez lesz neki az első alkalom” - mondta Yeater a bíróságon.

Bieber részéről természetesen tagadták a sztori minden egyes részletét. A Gawkeren egy érdekességet még kiszúrtak: a kaliforniai törvények értelmében, ha volt aktus, akkor az mindenképpen nemi erőszaknak minősült.

Yeater 19 volt az eset idején, Justin Bieber pedig 16, és a kaliforniai törvények értelmében, ha egy 18 éven felül egy 18 éven alulival létesít szexuális kapcsolatot, mindenképpen nemi erőszakot követ el, a fiatalkorúnak nincs beleegyezési joga. Így hiába tűnik a leírás alapján Bieber kezdeményezőnek, könnyen lehet, hogy nemi erőszak áldozata lett. Az ügy december közepén folytatódik tovább, akkorra tűzték ki a következő tárgyalási napot.