A Heidi Klum-Seal házaspár bármikor szívesen csinál hülyét magából, de a komoly hercegnőtudattal élő celebek még ilyenkor sem képesek elengedni magukat. Gwen Stefani Hamupipőke jelmeze és Christina Aguilera kalózgúnyája például kifejezetten fantáziátlan volt.

A világ egyre több pontján pontján öltenek jelmezt a híres, kevésbé híres és pór halandók is október utolsó napján, Halloweenkor. Ilyenkor mindenki szereti túllicitálni a másikat, és ez alól miért pont a celebek lennének kivételek, akik a vörös szőnyegen úgyis egész évben ezt játsszák? De legalább mindenszentekkor azt is bebizonyíthatják, hogy nekik is van némi humorérzékük.

Heidi Klum különösen kedveli, ha megmutathatja a világnak, hogy az ő humorreléje tökéletesen működik, általában még nyári újraesküvőin is beöltözik valaminek férjével, Seallel, így a Halloween számára a mókázás csúcspontja, és már pár nappal korábban ízelítőt is adott abból, hogy mire lehet majd számítani tőle az idén. Most két jelmezzel sokkolta a jónépet: a Tao étteremben megrendezett mulatságon platformcipős, lenyúzott bőrű modellként, vagyis a lábbeliből ítélve pornósként pózolt, majd saját Halloween buliján férjével szőrgúnyát öltöttek, hogy úgy nézzenek ki, mint A majmok bolygója című film két ruhátlan szereplője.

Melyik a legjobb jelmez?

Furcsa módon kevés olyan sztár volt, aki a cuki, tündéri vagy szuperviccesnek szánt jelmez helyett inkább az eredeti koncepcióhoz ragaszkodott, és valami ijesztőnek öltözött. Brooke Shields és családja a kellemes átmenetben hisz, ők Addams családként dupláztak. Persze voltak hercegnők, mint Gwen Stefani, rajzfilmszereplők, így például a Jessica Rabbitnak öltözött Petra Ecclestone, és pár kalóz, többek közt Christina Aguilera és pasija. Voltak olyan celebek is, akik vették a bátorságot, és más sztárokból csináltak hülyét: Nick Lachey és Kelly Ripa a 72 napnyi házasság után szakító Kim Kardashiant és leendő volt férjét jelenítette meg, Jennifer Love Hewitt és férje Brangelinaként ünnepelte a Halloweent, a Today című műsor stábja pedig Vilmos herceg esküvőjét játszotta el újra.