Vörös hajjal, lehúzott cipzárú estélyiben pózol Scarlett Johansson a Vanity Fair következő számában. Ezek az első szexis képek róla azóta, hogy kiszivárogtak azok a meztelen fotók, melyeket saját magáról készített. A képek mellé készült interjúban mondta el egyébként először, hogy a telefonos felvételeket azért csinálta, hogy elküldje exférjének.

A huszonhat éves színésznő először beszélt a magazinnak a fényképekről, melyeket azóta a fél világ látott, és amiket eredetileg exférjének, Ryan Reynoldsnak szánt, és ha már magyarázkodott a lapnak, akkor néhány képen pózolt is nekik, ezúttal kicsit szemérmesebben. "Neki küldtem őket. Nincs ebben semmi rossz. Nem egy pornófilmről van szó, bár szerintem ezzel sem lenne baj" - nyilatkozta Johansson a decemberi számban.

Ahogy korábban megírtuk, a képeket egy hacker szerezte meg, és gyorsan mém is lett belőlük. Az egyik képen Johansson az oldalán fekszik, és leginkább a jobb mellét mutogatja, a másikon viszont a feneke a lényeg. Az FBI azóta letartóztatta a férfit, aki akár 121 éves börtönbüntetést is kaphat. Johansson az interjúban megjegyezte azt is, hogy tudja, melyik szögből néz ki a legjobban. A werkfilm tanúsága szerint egyébként a készülő Avengers című film miatt vörös Johanssont fotózták feketében is és kutyákkal is.

A színésznő éppen Skóciában forgat egy horrorfilmet, amiben egy idegen lényt alakít, aki élvezettel zabálja az embereket. A Small World információi szerint Johansson két hétig tanulta a forgatás előtt, hogy milyen a bal oldalon vezetni. A forgatásról kikerült képeken egyébként - szokatlan módon - fekete parókában látható. Az Under The Skin című film egy holland író, Michel Faber könyvén alapul, és csak 2014-ben mutatják majd be.