Összeszedtünk néhány a múltban lenyilatkozott hülyeséget, melyeknek annyi közük van a valósághoz, mint annak, hogy Győzike nem keresett a Győzike show-val. Szavazzon: Kiszel férfiügyei, a többé tilosban nem parkoló Hajdú Péter vagy Liptai Claudia semmiből aláhulló rokkantkártyája a személyes kedvence?

Azon felbuzdulva, hogy Győzike bebizonyítaná: nem is kapott gázsit a Győzike showért, elmerengtünk, mik voltak celebjeink legabszurdabbmókásabb, szinte azonnal megdőlő állításai, de persze most nem olyan dolgokról beszélünk, hogy a doktornő szexvideón szerepelne, meg hogy az a tévés műsorvezető valójában meleg, mert mi sem őrültünk meg teljesen, ugye.

Hetet-havat

Van az úgy, hogy hadovál a celeb összevissza, néha promócióból, néha önsajnálatból, néha magyarázkodásból, néha hülyeségből. A promóciós hülyeség az, amikor Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője asszisztál Gesztesi Károly és Nádas György premierjének reklámozásához, és tényleg beviszi őket valami kivizsgálásra, mondván, az agyukra ment a hülyeség. Biztos van, aki ilyenkor nagyokat kacag, meg olyan is akadhat, aki elmereng azon, vajon jópofa dolog-e a mentőszolgálatnak egy húron pendülnie a celebekkel, kiváltképp, ha a jó ügy egy hakni premiere.

Egészen 2006-ig kell visszamennünk, ha emlékezni akarunk a Kiszel-Gerencsér-Kondor háromszögre, bár valószínűleg különösebben nem akarunk. Itt valami olyasmiről volt szó, hogy Kiszel járt egy Kondor Csaba nevű wannabe celebbel, de aztán jött a Gerencsér Tamás nevű wannabe celeb, és elszerette. Pontosan már senki nem emlékszik, hogy kicsodát, a sajtónak az lett tálalva, hogy Gerencsér Kiszelt. Az igazságra reméljük sosem derül fény.

A hülyeség témakörben futó sztorik közül még kellemes emlék lehet a régmúltból Kelemen Annácska színjátéka, aki rövid celebléte végére azért csak összeszopott egy könyvre valót, de karrierje elején hevesen tiltakozott az ellen, hogy valaha szerepelt volna felnőtt filmben. Más kérdés, hogy ma már könyörögne egy jobb szerepért, de azok az idők elmúltak.

Élni tudni kell

A nem is olyan távoli múltban nyugdíjas celebjeinkről is kiderült, hogy nekik sem fenékig Schwarzwaldklinik az életük, amit még könnyedén el is hinnénk, ha nem pont Medveczky Ilonka néni lenne legékesebb szószólójuk. A nyugdíjas napjait óriási palotában tengető extáncosnő önsajnálatból jeles, mégis, a jelenlegi piaci árak mellett nem javasoljuk, hogy megváljon ajándékba kapott ingatlanjától.

Melyik a legjobb celebkamu?

A legjobb magyarázkodás ever díjat a pórul járt Kovács Lázárnak osztanánk: a "csak egyetlen egyszer léptem félre a nővel, aki most gyereket vár tőlem" duma Boris Beckernek talán jól állt, de a gyerekeinek Knorr levesből főző szakács szeretője inkább csak vérszemet kapott tőle.

Gregor Bernadett igazán nem tehet róla, hogy nehezen találja meg az igazit, de amikor Magyar Attila miatt rúgta fel a kapcsolatát gyermeke sámán apjával, az olyan sokk volt, mint Németh Kristófnak, amikor Farkasházy Réka élő rádióadásban dobta, bár állítólag ez sem igaz teljesen. A hirtelen jött érzelemcunaminak tudható be talán, hogy a színésznő a tiszavirág életű kapcsolatban azért egyszer mondott olyasmit, hogy nem bánná,ha kislányt szülhetne nyuszómuszó reklámbeli férjének.

Az önsajnálatnak tudjuk be Liptai Claudia rokkantkártyás dumáját is, aki úgy vélte, azért nézhetett ki úgy, mintha elhunyt édesanyja rokkantkártyáját használta volna parkolás céljából, mert az a fránya okirat kipottyant a napellenzőből - egyenesen a szélvédőre. Így végiggondolva inkább pofátlanságba hajló összevissza beszélésnek tűnik a szerelmet újra felfedező műsorvezetőnő magyarázkodása.

A rokkant és a modell

Van nekünk még híres rokkantunk, Hajdú Péter, aki ráadásul megígérte, hogy többé nem parkol tiltott helyen, azt tessék. Foglalt ő már egyszerre két mozgássérült parkolóhelyet is, ennek hatására a Facebookon kezdtek tiltakozni puszta lénye ellen az emberek. Azóta vett új autót.

Celebjeink vicces kamuzásaiból szőtt csokrot a Dubajt soha még fényképről sem látó Bódi Sylvivel, és az ő reklám toyboyjaival zárjuk. Bódi legutóbb persze egy magyar wakeboardossal, majd egy balii szörfoktatóval járt, de 2008-ban, közvetlenül Kedves elvesztése után annyira szomorú volt, hogy az sem zavarta, hogy egy Bertram LeMercier nevű idősödő modellel hozták hírbe, legalábbis arra az igen rövid időre, amíg tartott a bizonyos Merci csokikampány.

Ha önnek van személyes kedvenc celebkamuja, ne habozzon megosztani velünk!