Josie Goldberg, egy 26 éves önjelölt híresség szeretne a leghíresebb molett és szőke celeb, Anna Nicole Smith nyomdokaiba lépni. Egyelőre jól halad, szerepelt már valóságshowban és kiharcolta, hogy Playboy-modell legyen. Ja, és mindenki kilóinak számával foglalkozik, mert általában olyan fürdőruhában megy strandolni, amiből kibuggyan a melle.

A valóságshow-szereplőként és Playboy-modellként definiált Josie Goldbergnek nem kell mást tennie, elég fürdőruhára vetkőznie, és máris róla beszél mindenki. Ez annak köszönhető, hogy a változó mennyiségű súlyfelesleggel rendelkező önjelölt celeb szívesen hord bikinit. Ja, és persze mindig van a közelben legalább egy paparazzó, aki ilyenkor képeket is készít róla. Tavaly decemberben igen kellemetlen helyzetbe került, amikor egy olyan falatnyi kétrészesben jelent meg Malibuban, ami alig takart, mellei majdnem kibuggyantak a pár számmal kisebb bikinifelsőből. „Nem kell 45 kilósnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha elégedett vagy a külsőddel, akkor az emberek is másként bánnak majd veled. Terveim szerint életem végéig Hollywoodban dolgozok majd” – nyilatkozta az eset után magabiztosan.

Igaz, a következő tengerparti fürdőzéséhez már egy tankinit vett fel biztos, ami biztos alapon. Pár nappal ezelőtt persze megint egy háromszög bikiniben kapták lencsevégre Josie Goldberget, igaz, a Daily Mail szerint most kilókkal könnyebb, mint közel egy évvel ezelőtt, és a sokak által kritizált párducminta helyett mostanában inkább az egyszínű fürdőruhákat szereti. A Drunken Stepfather képei szerint a fekete mellett van kék bikinije is, sőt, az egyrészeseket sem veti meg, igaz, melle ezekből is kiszabadul néha, lásd az Egotastic galériáját. Jó, hát innen már tényleg csak egy kis lépés a topless fürdőzés, amit szintén nem vet meg.

Bár Hollywoodban még mindig nem könnyű a molett nők helyzete, Josie Goldberg nemcsak súlyának és merész fürdőruháinak köszönheti azt, hogy folyton pellengérre állítják, hanem bizonyára „szakmai múltjának is”. Az orosz származású, most 26 éves wannabe celeb akkor lett ismert, amikor a JDate nevű oldalon írt magáról és kissé csapodár volt barátjáról. Ekkor figyelt fel rá ugyanis a CBS egyik munkatársa, és gyorsan be is került a Farmer Wants a Wife nevű feleségkereső műsorba, ahonnan ugyan két adás után távoznia kellett, de ez nem szegte kedvét. Később feltűnt a Battle of the Bods és a Millionaire Matchmaker című műsorokban is annak reményében, hogy majd B- vagy netalán A-kategóriás celeb lesz belőle.

A hírnév érdekében a Playboy birtokot is hívogatta, ugyanis szerette volna, ha Hugh Hefner titkárnője elintézi, hogy a főnök beválogassa a playmate-ek közé. Bár többször is visszautasították kérését, végül ő lett az egyik Playboy Cyber Girl. Josie Goldberg egyébként saját bevallása szerint arra vágyik, hogy ő legyen a következő Anna Nicole Smith. „Szerintem Anna Nicole Smithnek köszönhetően sok molett és kövér nő érezte magát szexisnek” – nyilatkozta korábban Goldberg. Annak fényében, hogy a szőke híresség hogyan is végezte, nem biztos persze, hogy ő a legjobb példakép.