Schobert Norbert edző neje eléggé bepöccent az állandó trollkodástól, amellyel a Facebookon találkozik. Vállalja a műmellét, vállalja a véleményét, de mindenért belekötnek, ezért egy nyilvánosan elhelyezett bokszzsáknak érzi magát.

"Valóban tűrnöm kellene, s folyton szemet hunyva hallgatni az alaptalan rágalmakat?! Nem gondolom. Ha felteszek egy ételt, mert kéritek, drága az alapanyag. Ha kiteszek egy fotót, amin kettesben vagyok a Norbival egyből jön a kérdés: "Hol vannak a gyerekek?" Ha megosztok egy képet a gyerekekről: " Ezzel próbálja igazolni, hogy jó anya..." Ha reggelenként futok, mert csak erre van időm, akkor az a bűnöm, mert nekem könnyű... illegetni-billegetni magam... . Igen! Épp olyan könnyű, mint azoknak, akik ugyanebben az időben a számítógép billentyűzetét ütik" – kezdődik az a bejegyzés, amelyet Rubint Réka kedden a Facebookon tett közzé.

Schobert Norbert edző neje azon borult ki, hogy bármit csinál, sosem tehet jót, ráadásul kitartottnak nézik. "Semmit nem adnak ingyen... senki nem kopogtatott az én ajtómon sem, hogy itt a siker, vegyem el és éljek vele! Nézzétek meg, akikkel ez történt (BigBrother, Való Világ és még sorolhatnám...), hol vannak? Mi lett velük? Mi azóta a produktum? Semmi."

Kifakadt azon is, hogy a császármetszéses szüléstől a mellműtéten át a véleményéig mindent vállalt nyilvánosan, ám így is belekötnek (hasonlóról korábban férje is beszámolt). Naná, hogy megkérdeztük.

"Az egésznek az adta az apropóját, hogy a Facebook-oldalamon keresztül rengeteg embert el tudok érni, mindenféle üzenettel, legyen az edzésterv, étrend, vagy csak egy pozitív inger. Ebben nincs segítségem, én töltöm fel a tartalmakat, és válaszolok az oldalon feltett kérdésekre. Ami az i-re feltette a pontot, hogy minden reggel egyre kevesebb időm van, a három gyerek eléggé leköt, dolgozom az Alakreform magazinomon, jövő héten megjelenik az új dvd-m, úgyhogy edzeni sincs időm, csak reggelente futni – és ezek után olyanokat írogatnak nekem, hogy na persze, mert nekem nincs más dolgom, mint hogy illegjek-billegjek, meg hogy könnyű, ha az ő ura is fitneszguru lenne, akkor ő is meg tudná vásárolni a futócipőket" – fejtette ki a Velvetnek Rubint Réka.

Hozzátette, kiborítja, hogy tanácsot kérnek tőle futócipő ügyben, ő javasol valamit, erre elkezdenek az árán csámcsogni. "Azt mondják, ez másnak a félhavi fizetése. Ha felrakom, az a bűnöm, ha nem, az. Ha másokkal ellentétben beismerem, hogy nekem nem volt mellem, és megműttettem, mert nem éreztem jól magam, azt mondják, műnő vagyok. Ha vállalom, hogy császár, akkor kivetettem magamból a gyereket, nem is vagyok igazából anya."

Rubint közölte: neki edzőként kötelessége, hogy hitelesen tudja képviselni, amiben amúgy is hisz. Még akkor is, ha hasplasztikával vádolják meg, esetleg azzal, hogy béranya hordta ki a gyerekeit, ő meg műhassal rohangált hónapokig. Megjegyezte, azért már jobb a helyzet: kivitte a gyerekeit a lovardába, és megnyugodott.

"Van, amikor nyeled, nyeled, nagyon sokáig nyeled, de aztán azt mondod, hogy a fene egye meg, én is ember vagyok, kötelességem ez nekem? Sokszor azt érzem, hogy közszemlére kiakasztott boxzsák vagyok. Rák jegyű ember vagyok, megvisel az alaptalan kritika, és nem értem, hogy miért rúgnak belém, ha valamit tisztességesen felépítettem."