Courtney Love az utóbbi időben egy merész ruhát leszámítva kifejezetten visszafogott volt, pedig néhány évvel ezelőtt gyakorlatilag félmeztelenül koncertezett. Most egy Sao Paolóban adott koncerten azért megmutatta, hogy mitől lett olyan nagy hírneve.

Egykori szokásait felidézve koncertezett a hétvégén Courtney Love Sao Paolóban. Az énekesnő egy időben többek között arról volt híres, hogy előszeretettel mutogatta mellét koncert közben rajongói legnagyobb örömére. Az utóbbi 1-2 évben, amióta nagyjából leszokott a különféle szerekről, sokkal visszafogottabb lett. Leszámítva egy erős dekoltázst idén májusból szinte egyáltalán nem reklámozta magát csupasz testével.

Csak rá egyáltalán nem jellemző dolgokkal került be a hírekbe, például beismerte, hogy rosszul nevelte lányát. Azért voltak rá jellemző dolgok is, mint hogy kiderült, hogy egy csomó ékszerrel tartozik, valamint hogy nem elég, hogy gazdag férjet keres, egyenesen arisztokratát akar újabban .

Vetkőzni viszont nem igazán vetkőzött, egészen a hétvégi koncertjéig Brazíliában a hol működő, hol nem működő Hole nevű zenekarával. Arról nincsenek hírek, hogy pontosan melyik szám alatt, vagy melyik szám után, de Courtney Love kiszúrta, hogy a közönségben valaki egy házi készítésű Courtney Love Be My Bitch (Courtney Love legyél a kurvám) feliratú pólóban.

Megkérte, hogy adják fel neki a színpadra a pólót, amit boldogan magára is kapott, gondosan ügyelve arra, hogy a póló nyakán egy kicsit kidugja a mellét. Aztán elkezdett a pólóban zenélni, amit nem sokkal később levett, de nemcsak a pólót, hanem az alatta lévő csőtopot is, és ha esetleg valaki nem vette volna észre az így előbukkanó mellét, gondosan rá is bökött.

Hogy ne csak azok szórakozzanak jól, akik a villantásaira kíváncsiak, Love rendesen beszólt a Foo Fightersnek is. Az énekesnő csakúgy, mint a pólóhúzásnál, a beszólásnál is a közönségre reagált. Észrevette, hogy valaki egy Kurt Cobain képet tart a magasba a közönségben. Courtney Love a Nirvana énekesének, Kurt Cobainnek volt a barátnője, a Nirvana elvakult rajongói a mai napig Love-ot tartják felelősnek Cobain haláláért, egyes vélekedések szerint Cobain nem is öngyilkos lett, hanem Love ölte meg.

Love a koncertjén értelemszerűen kiakadt a Cobain képen, és indulatosan azt tanácsolta, hogy ha a képet tartó illető Kurt Cobaint szeretne hallgatni, akkor menjen Foo Fighters koncertre. A Foo Fighters zenekar énekese, Dave Grohl a Nirvana dobosa volt, jól ismerik egymást Courtney Love-val, de az biztos, hogy Love nem kedveli túlságosan Grohlt.

Ezután Love sértődötten levonult a színpadról. Csak úgy volt hajlandó folytatni a műsort, ha a közönség kánonban kiáltja, hogy a Foo Fighters buzi. Majd megvádolta Dave Grohlt azzal, hogy lenyúlta a Nirvana vagyonát.

A Nirvana vagyonának egy jó részét egyébként Courtney Love kapta, ő volt a felesége Kurt Cobainnek halálakor, a pénz nagy százalékát pedig a lányuk, Francis Bean Cobain kapta meg, aki egyébként kisebb divatikon lett mostanra.

A Foo Fighters és Dave Grohl egyelőre nem reagált az ismét elszálló Courtney Love-ra.