Cintia Dicker, a félig német, félig brazil modell szép szakmai múlttal rendelkezik, és hírnevét most azzal öregbíti, hogy a GQ-nak átnedvesedett melltartóban pózol.

Cintia Dickerről, a német származású, de Brazíliában született modellről legutóbb akkor hallottunk, amikor kiderült, hogy ő a Sports Illustrated fürdőruhás naptárának címlaplánya. Bár ebben a kiadványban topless szerepel, keze miatt takarásban vannak mellei.

A brazil GQ számára készült fotókon már jóval merészebb, hiszen több fotón is mellbimbót mutat. Igaz, nem teljesen csupasz a felsőteste, csupán a ráadott melltartót nedvesítették át annyira, hogy minden részlet kellően jól látszódjon. Igaz, a varrás stratégiailag mégsincs annyira jó helyen, de ennyi belefér. Az állóképek mellé egy kisfilm is készült az erdő közepén egy szál bugyiban és melltartóban pózoló modellről.

A vörös hajú, kék szemű, szeplőkkel tarkított modellnek sok komoly munkája volt már: többször is szerepelt a korábban már említett Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásában, de láthattuk már a francia Marie Claire, az Elle, a Madame Figaro és a brazil Vogue/Teen Vogue címlapján is. Olyan tervezők és divatházak bemutatóin vonult végig a kifutón, mint például a Gucci, a DSquared, a Lanvin, a Dolce & Gabbana, valamint Matthew Williamson és Tommy Hilfiger. Emellett feltűnt már az Ann Taylor, a Macy's, a L'Oréal, az American Eagle Outfitters és az Yves Saint Laurent hirdetéseiben, valamint a Victoria's Secret, a Gap és a bebe katalógusaiban.

Az 1986-os születésű Dickert 2001-ben fedezte fel egy modellügynök egy bevásárlóközpontban. Korábbi interjúiban elmondta, szeret modellkedni, hiszen sokat utazhat, új emberekkel ismerkedhet meg, szereti a bemutatók előtti stresszes helyzeteket.