Ahogy a gyerekfotó-ipar is kezd felborulni a Twitter miatt, ahol a hírességek maguktól, teljesen ingyen posztolják az újszülötteikről a képet, úgy a szexi képek iránti kereslet is felborult az elmúlt években. Olyan hírességek, mint Katy Perry, aki sosem vetkőzne le teljesen egy magazin kedvéért, teljesen magától posztol magáról meztelen képet, amin csak egy pizzásdoboz takarja, de Kelly Brook és Lindsay Lohan is előszeretettel mutogatja a bájati. A legjobb híres csajok a Twitterről.

Adrianne Curry

Mindig el kell mondani, hogy Adrianne Curry arról ismert, hogy ő nyerte az amerikai Topmodell leszek első szériáját. Azóta viszont leginkább arról ismert, különösen tavalyi válásától kezdve, hogy Twitterét arra használja, hogy kiélje magamutogató énjét. A modell előszeretettel posztol olyan képeket, melyeken szinte minden porcikája látszódik, például itt ez a lenti, amin az látszik, ahogy magát nézi éppen. Nem, nem, a dekoltázson túl, a monitoron. Nehéz lenne egyet kiemelni a képei közül, erre talál egy összeállítást a témában.

Bar Refaeli

Az izraeli modell szintén előszeretettel közöl magáról képeket Twitteren, ami már csak azért is különösen jó, mert az esetek nagy részében csak különféle, elképesztően precízen beállított képen láthatjuk. Az egyik legtöbbet eláruló képen egyébként viszonylag kevés látszódik Refaeliből, mert akkor csinálta, amikor hazautazott egy kis iszapfürdőt venni.

Coco T

Ha Adrianne Curryről azt írtuk, nagyjából azért ismert, mert kb. meztelen képeket posztol magáról, akkor nehéz megmondani, hogy Ice T felesége, Coco T miről ismert pontosan. Ő ugyanis azon túl, hogy minden irányban gömbölyű, tényleg nem sokat tud felmutatni. Jó, nemrég csináltak neki egy számot, de mégiscsak arról ismert, hogy élete szinte minden pillanatát megosztja rajongóival. Kezdve a brazil gyantától a lefekvés előtti félmeztelen fotójáig.

Coco's photo Me with no make-up on going to bed the night before Titty Tuesday... I always wear  chapstick when sleeping thats it!
Coco on WhoSay

Demi Moore

Amíg együtt voltak, Ashton Kutcher és Demi Moore igazi keménymagos felhasználói voltak a Twitternek, rendszeresen üzengettek egymásnak. Az egyik ilyen alkalommal Ashton Kutcher vasalás közben, bugyiban fotózta le feleségét. Családi balhé nem lett a dologból, sőt Moore-tól sem áll túl távol, hogy viszonylag lenge ruhás képeket közöljön magáról. Tavaly nyáron többször fotózta magát a tükör előtt, nemrég pedig a csupasz hátát fotózta a tükörben.

Katy Perry

Amikor Katy Perry még csak kezdett befutni, és nem döntötte el, hogy mindenhol azt nyilatkozza, hogy semmilyen magazinnak sem fog vetkőzni, viszont minden adandó alkalommal a lehető legnagyobb dekoltázsú ruhát választja, még meztelen képet is posztolt magáról. Persze a testéből szinte semmi sem látszódott, de szépen bejárta a világsajtót, ahogy Katy Perry fekszik a fürdőkádban, testét egy nagy pizzával takarva.

Kelly Brook

A brit modell/szinésznő volt a legutóbbi, aki szexi képet posztolt magáról Twitteren, ráadásul rövid egymásutánban kettőt is. Először egy forgatáson készült, szinte teljes mellét láttatni engedő dekoltázsban pózolt két teknősember társaságában. Aztán pár nappal később, amikor valaki megkérdőjelezte, hogy valóban ő csinálja-e saját oldalát, közölt magáról egy félmeztelen képet, amin a mellét csak a haja takarja.

Lindsay Lohan

A színésznő még a régi profilját használta, amikor úgy döntött, hosszú szőke hajjal fogja eltakarni az egyébként meztelen felsőtestét. Lohan meg is jegyezte, hogy miért tette a dolgot: nagyon unatkozott. Azóta már új néven használja a Twittert, de a kép megmaradt. A kép még akkor készült, amikor Lohan még nem vetkőzött olyan sokat. A mostani állapotokat ismerve egy ilyen fotó nem keltene túl nagy feltűnést.