Hogy szoftpornó, vagy csak erotikus fotózás, azt mindenki döntse el maga, de tény, hogy előkerült egy felvétel, amelyen Cameron Diaz csöcsöt mutogat, és indusztriál-Bíró Icaként pózol néhány fétiscuccos társával.

Jó néhány éve lehetett tudni, hogy valahol vannak erotikus videók Cameron Diazról, de most végre a kezünkbe is akadt egy, a cltampa.com jóvoltából. A nem túl hosszú, ám annál informatívabb felvételen a színésznő indusztriál-környezetben (kevésbé fennhéjázón: egy üres gyárban) tesz-vesz lakkruhában, neccharisnyában, olykor fedetlen mellekkel.

Diaz a videó elején sűrített levegővel fújja a mellét, majd egy bőrnadrágos férfi tesz úgy, mintha a fenekét nyalogatná. A következő jelenetben láthatóan egy fotózáshoz pózol: úgy tesz, mintha éppen lánccal fojtogatná a fenéknyalatásra ezek szerint be nem vált férfit, majd társnőjével bántják kicsit a latrot.

Diaz legalább nem álszent: egy darabig megpróbálta perrel visszaszerezni a felvételeket, de most már tojik az egészre – sőt, idén februárban már arról is volt kedve nyilatkozni, hogy szereti a pornót. Ja, és a szex a kedvenc sportja, sokszor, sokakkal.