Címlaplányokat kért fel az egyik energiaital márka a 2012-es naptárához. A fotózáson többek között a megjelent a Szépségkirálynő egyik versenyzője, három Playmate, és az Összeesküvők egyik játékosa is. A gyártósorok között lőtték a képeket a többnyire félmeztelen csajokról.

A Hell energiaital ultramodernnek nevezett szikszói gyárába hívtak minket fotózásra, ahol az utóbbi idők címlaplányairól készítettek képet a gyár reklám naptárához. Arra számítottunk, hogy az Egészséges erotika című filmhez hasonló jelenetekbe futunk, jólelkű munkásokba például, akik elégedetten nézik a biztonsági felvételeken, ahogy a csajok átöltöznek, tetőtől talpig bepúderezik őket és félmeztelenül sétálgatnak mindenfelé. A felvételek alatt pedig szanaszét ráznak mindent a dolgozók, ami a kezükbe akad. Ehhez képest a gyár pénteken nem működött, és amúgy is, összesen négy emberre van szükség az irányításához.

"15 év felkészülést igényel ez a fotózás" – nyilatkozta a Velvetnek Nánási Pál, akit a képek elkészítéséhez felkértek. "Nyilván meg kell nézni a helyszínt, hogy mit tudunk kihozni belőle" – magyarázta a előkészületekről. Ahogy a Playboy fotósa elmondta, nagyon sok minden motiválja még, és a következő lépcsőfokot a külföldi munka jelenti. "Angliában tanultam, ott váltam fotóssá, és megvannak még a kapcsolataim. Igyekszem ott is, amennyire lehet, talpon maradni. Kellett vagy tíz év, hogy itthon is mindig legyen dolgom, de a nagy kihívás az nyilván külföld lesz annak ellenére, hogy itthon is mindig megtalál valami feladat, ami élvezetes és izgalmas" – mondta a Velvetnek Ördög Nóra férje, aki a görög Playboyt is már három éve csinálja.

A fotózásra állítólag 14 lányből hatot választottak ki. Itt volt az Összeesküvőkből Varga Alexa, Kocsis Alexa, a Miss Plastic Queen 2010-es győztese, Gregori Dóra, a 2011-es Miss Hungary győztese, Amina Malakona, a Playboy decemberi címlaplánya, Daniludisz Nikolett, playmate és Bertók Maya, a Szépségkirálynő egyik döntőse. Mindannyian szerepeltek az utóbbi időben valamilyen férfimagazin címlapján, így kerültek most össze. Egy kis szobában sminkelték, aztán a gyár gyártósorai közé küldték őket. "Pucsítsatok!", és "Legyetek dögösek!" felszólításokkal próbálták hangulatba hozni a csajokat, hogy a fárasztóan meleg gyárban valahogy kibújjon belőlük az állat. Sok izgalmas dolog nem is történt.

A lányok általában reggel nyolc körül indultak, de Kocsis Alexandra például baromira elkésett. "Akkora pechem volt, hogy hiába indultam el hat órakor, mégsem értem oda fél nyolcra. Késtem kábé egy órát egy baleset miatt." A többiek viszont nem szidták emiatt. "Megvártuk volna, hogyha meg kellett volna várni, de megoldottuk, hogy külön jöjjünk" – mondta Bertók Marianna a Velvetnek. A kocsiban elmesélték, hogy ki milyen címlapon szerepelt – nincs menőségi sorrend –, és megnézették egymás képeit. Bertók egyébként, aki a legbeszédesebbnek tűnt, a fotózás előtt izgult, hogy milyen lesz a sminkje. Egy rendes irodában el tudják képzelni a készülő naptárat, azt viszont valamiért nem szeretnék, ha autószerelő műhelybe kerülne.