Van, ahol már megválasztották 2011 legjobb pasiját, de nem nálunk. Tíz név, Ryan Csendes Goslingtól Robert Alkonyat Pattinsonig - szavazzon, ki legyen az év topcsávója!

A People magazin nemrég Bradley Coopert választotta 2011 legjobb pasijának, döntésükkel azonban sokan nem értettek egyet: Ryan Gosling rajongói például tüntettek. Hogy ennek ne tegyük ki olvasóinkat, mi magunk kérdezzük meg önöket, kit tartanak Hollywood legbikább bikájának. (Ne aggódjanak, a negyven év feletti urak a következő cikkben méretik meg magukat.)

Ryan Gosling

A 31 éves csendkirály rajongói masszív tömörülést alkotnak a Facebookon, de már arról is indult tumblr, hogy cukibb-e egy kiskutyánál. A döntés olyannyira nehéz, hogy olvasóink sem tudtak eddig határozott véleményt mondani. A szépen néző színész a legjobb pasi?

Ryan Reynolds

Scarlett Johansson 35 éves exférje saját jogán is híres színész, de általában mégis az ugrik be róla, hogy Sandra Bullockkal kavart, vagy hogy mintha éppen Blake Livelyvel járna. De a celebnők vitathatatlan érdeklődése elég ahhoz, hogy önök szerint az év pasija legyen?

Jake Gyllenhaal

A 31 éves színész szintén foglalkoztatott figura, de sem a Donnie Darkóban játszott megnemértettkamasza, sem a Túl a barátságon meleg cowboya nem hozott annyi hírt és értesülést, mint a nőügyei (Taylor Swift, Isabel Lucas, Kirsten Dunst, Reese Witherspoon, csak így hirtelen). Most egyébként úgy tűnik, van csaja, méghozzá Rashida Jones színésznő.

James Franco

Az ember, akinek segge megjárta a Flaunt címlapját. Az ember, akinek házi szexvideója is van valahol. Az ember, akinek most nincs csaja, jó teste viszont igen: ő a 33 éves James Franco, aki többek közt a 127 óra szikla alá szorult emberét játszotta. Az ember, aki a legbikább bika?

Henry Cavill

Henry Cavill korábban a Tudorokban játszott, aztán megkapta az új Superman-film főszerepét, ahhoz pedig egy pöcshangsúlyos jelmez is járt. A 28 éves színésznek nálunk most a Halhatatlanok című filmje fut, ott mozgóképen is meggyőzheti önöket arról, ő 2011 legbikább pasija. Igaz, legfontosabb alakításának eddig a Kockahas blogon nyújtott teljesítményét mondanánk.

Ashton Kutcher

Mit mondjunk Ashton Kutcherről, amit az utóbbi hetekben nem írtunk meg róla? A 33 éves színész – akitől Demi Moore éppen válik, de azért még tanácsadásra is járnak –  idei legnagyobb dobása, hogy átvette Charlie Sheen helyét a Két pasi meg egy kicsiben. Karrier szempontjából. Ja, nem twittel többé, és lehet, hogy zabigyereke is van.

Neil Patrick Harris

A 38 éves színész, mellesleg két gyerek apja, és David Burtka férje, 2005 óta játssza az Így jártam anyátokkal nőhabzsoló Barney-ját, és bár számos egyéb szerepe volt már, még mindig innen ismerjük legjobban. Igazából tökmindegy, a kérdés az, hogy önnek bejön-e. (Jaj, nagyon.)

Jason Segel

Viszont ha már Neil Patrick Harris bekerült a toplistába, Jason Segel, sorozatbeli kollégája sem maradhat ki. A 31 éves színész teljesen ellenkező karakter: ő a termetes, barna szemű, kedves mackó, nem olyan kinyalt ficsúr, mint listánk elejének szereplője. Ő a topcsávó?

Bradley Cooper

A People magazin szerint tehát ő, a Másnaposok és a Csúcshatás36 éves főszereplője 2011 legszexibb pasija. Ő maga ezt annyival kommentálta: "nagyon klassz, hogy egy fickó, aki nem modell megkaphatja ezt a címet. Néha jól nézek ki, néha borzasztóan". Amint megtudta, a hírt anyukájával is megosztotta – no de elég ez a cukiságfaktor, meg a nézés?

Robert Pattinson

Végül nem maradhat le listánkról Robert Alkonyat Pattinson sem, hiszen fiatal, hollywoodi, színész és feltörekszik, tehát minden kritériumnak megfelel, még akkor is, ha az arcát vésővel és kalapáccsal alakították ki. Ha ön szerint a 25 éves Csillagtök a nyerő, annak ellenére, hogy fél a mozis szextől, de a csajozás kedvéért lett színész, mindenképpen rá szavazzon.

Szóval?

Felsoroltunk minden érvet, körbeírtuk az urakat, és megvillantottuk a legelőnyösebb profiljaikat – önöknek már igazán csak kattintaniuk kell. A tíz jóvágású fiatal férfi csak a kezdet: hamarosan jelentkezünk negyven év feletti kollégáikkal is. Amikor pedig mindkét mezőny legjobbját megszavazták, őrületes összecsapás következik: a legjobb fiatal bika követelheti a trónt a veterán sztártól.

Update: a szavazást lezártuk, a győztes: Ryan Gosling. Köszönjük a részvételt!