A 2007-ben elhunyt playmate sosem a visszafogottságáról volt híres, de még hozzá képest is meglepőek a most kiszivárgott fotói - terhesen, aranyszínűre festve reklámoz egy online kaszinót.

A Golden Palace online kaszinó közreadott néhány fotót Anna Nicole Smith-ről, amelyek terhessége alatt készültek – írja a Daily Mail. A 2007-ben elhunyt playmate nagy hassal, tetőtől talpig aranyszínűre festve, erősen transzvesztitás sminkkel pózolt egy lakásban, a kaszinót reklámozva.

Az aranyfestést a Golden Palace név mellett Shirley Eaton is ihlethette – ő is tetőtől talpig aranyban, amúgy meztelenül pózolt az 1964-es, Goldfinger című James Bond-filmben.

A fotókon a most öt éves Danielynnel volt terhes, hogy hány hónapos, arról fogalmunk sincs, de ez legalább körülbelül behatárolja, mikor is készülhettek a felvételek. Smith nem sokkal második gyereke születése után elhunyt, így a reklámkampányt kegyeleti okokból lefújták, mielőtt a képek nyilvánosságra kerülhettek volna. A kegyeleti okok azóta elmúlhattak.

Más celebnők is szívesen öltöztek fémnek: aranyra festették már Holly Valance-t és Kelly Osbourne-t is, Kim Kardashian művészi céllal, Rihanna pedig az Ubrella klipjében lett ezüstszínű