Nem lesz folytatása a Rágóguminak, mert VV Zsófi közben felnőtt. Az idei karácsonyt, úgy fest, egyedül tölti, mert egyelőre egyetlen férfiben sem találta meg A Pluszt.

VV Zsófi annak idején megígérte, hogy komolyan ráfekszik a zenei pályára, aztán valahogy mégsem. Mint a Velvetnek kifejtette, mindannyiunk kárára új kenyér után néz. Hogy miért?

"Hát időközben felnőttem, és rájöttem, hogy az nem annyira az én stílusom, meg nem az, amivel foglalkozni szeretnék, úgyhogy felfüggesztettem a dolgot, nagyjából örökre. De nem bántam meg a dolgot: tizenkilenc évesen elmondani, hogy van egy saját klipem, az tök jó dolog, de itt pont, és vége" – magyarázta a Rágógumi előadója.

Mostanában a felkérések mellett inkább a tanulással lenne elfoglalva, mert szeretné letenni a magyar emelt szintű érettségit, illetve az angol nyelvvizsgát, de "olyan nehezen ülök le a fenekemre tanulni, hogy az valami hihetetlen".

Minderre azért volna szükség, mert külföldre szeretne menni tanulni, vagy divattervezést, vagy újságírást. Az előbbi esélyesebb, a nyelvi kihívások miatt. Egyelőre ott tart, hogy magának varrogat ruhákat, de szeretne továbblépni.

"Lakatos Márkot nagyon szeretem, a külföldiek közül meg igazából mindenkit, de a Burberry a kedvencem. Én mindenféleképpen ruhákat szeretnék tervezni, a cipők nem állnak hozzám annyira közel, bár mostanában is ezen is gondolkoztam, hiszen ehhez csak cipésznek kéne tanulni, a többi pedig a kreativitásomra van bízva."

Zsófi magánélete mostanában kevésbé alakult biztatóan: októberben véget ért legutóbbi kapcsolata, azóta legfeljebb hyaluronsavat fecskendeztek a szájába, de a hormonkezelés maradványai már eltűntek. Pasija viszont nincs.

"Úgy néz ki, megint egyedül fogok karácsonyozni, bár nagyon, lehet, hogy már túlzottan is szeretnék kapcsolatot. Az elmúlt egy hétben minden reggel úgy ébredtem, hogy azt álmodtam, valaki ölel. Ezzel, remélem, most már végre bevonzok valakit. Nagyon vágyom arra, hogy legyen egy komoly, tartós kapcsolatom. Ez az egyetlen dolog, ami hiányzik az életemből." Megjegyezte, ideje éppen lenne ismerkedni, de csak akkor lesz szerelmes, ha valami megfogja az adott férfiben, viszont még nem volt két egyforma stílusú barátom. "Nekem az a plusz kell tényleg."