Féltucat valóságshow ment idén a tévében, amikben azért akadtak viccesebb, szórakoztatóbb, keményebb vagy simán csak undorító jelenetek. Összeszedtük azt a 10 pillanatot, ami legjobban beégett az agyunkba. Ha a listából komolyabb következtetést kéne levonnunk, akkor azt mondanánk, hogy 3 ember elvitte az egész évet, mindenki másnak csak epizódszerepek jutottak mellettük. A háromból viszont csak egy tűnik igazi bohócnak, a többiek mintha komolyan csinálták volna mindezt, ami azért valahol szomorú.

Éden Levi lehányja az erkélyt

A jászkarajenői focista nagyon berúgott rögtön a műsor elején. Még másnap reggel is támolygott, egy másik játékos vitte be a szobába, lelökte az ágyra, abban bízva, hogy a srác a helyén marad, és kialussza a részegséget. Levi viszont nem bírt magával. Azonnal felkelt, ücsörgött egy darabig a kád szélén, közben Dani almát rágcsált mellette. Aztán vágás, az erkélyen üldögélt már Éden Levi, Alíz és Dani pedig mellette álltak, és hirtelen sugárban lehányt az emeletről. Háromszor is öklenedezett, a tenyerébe temette az arcát, végül egy negyedik löketet is kiadott. A szerkesztőknek pedig volt annyi humoruk, hogy nem sokkal előtte bevágták, ahogy a srác viccesen kijelenti magáról, hogy ő a tökéletes férfi.

Aranypart Levi belehány a bőröndjébe

Éden-Aranypart Levi márcsak ilyen gyerek. Mielőtt lement volna dolgozni a siófoki büfébe, hihetetlenül berúgott a lakásukban. A munka persze nem ment zavartalanul, külön szórakoztató, ahogy megpróbál elfogyasztani egy szendvicset, és egyszer kicsúszik alóla a kuka, amire csak egy sima káromkodással tud reagálni. Miután a munkával végeztek, Levi a szobájában folytatta a támolygást. Valamiért kicipzárazza a bőröndjét, beleül, aztán egyszer csak belehány. Mindenki őt nézi az ajtóból, és nyilván röhögnek. Az egyik lányban mondjuk volt annyi, hogy odaadott neki egy tálkát. Levi talpig úriember, ugyanis nem a padlót hányta szét, hanem a saját bőröndjét, ugye.

Adának fáj a szája a szopástól

"Fáj a szám, hallod? - panaszkodik az Aranypart szereplője, mire pasja könyörögve csak annyit kér tőle, hogy öt percig szopja tovább, mert megőrül, ha nem megy el. A gyengéd párnak ezen az estén nem volt szerencséje, mert nem sokkal korábban egy másik szereplő rájuk nyitott, éppen amikor belemelegedtek volna a dugásba. "Ez az volt, aminek gondolom, hogy láttam, hogy volt, hogy láttam, hogy az volt, amit láttam?" - tette fel az év talán legcsavarosabb kérdését Beki, miután Adáékra zárta az ajtót. Ádám és Ada viszonylag sokáig kerülgették egymást, mire megtörtént az első szex, azonban mire idáig eljutottak, Niki egyszer már bőven behúzta a budaörsi srácot.

Levi királlyá koronázza magát

A helyzet az, hogy mire idáig eljutottunk, Levi már annyi hülyeséget csinált, hogy nem lehet elvitatni tőle a koronát. "Levi király vagyok. Megkaptam azt a hatalmat, hogy én irányíthatom az országot, és mától kezdve diktatúra lesz. Minden nap, all day, all night, party kell, hogy legyen. Mindenkinek minimum három óra hosszat buliznia kell. Aki ezt megszegi, azt börtönbe fogom záratni" - magyarázza, valószínűleg megint részegen. Külön dicséret illeti az alufóliából hajtogatott jogarát és almáját. Az Aranypartban egyébként annyi bölcsesség és megfejtés hangzott el, hogy külön cikket szenteltünk neki egykor. Itt olvashat többet az év talán legszórakoztatóbb valóságshowjáról.

Marián összegecizi a kilincset

Az Összeesküvők szereplője éppen a zuhany alatt verte a farkát, amikor rányitottak a többiek, és egy felmosóval meg is piszkálgatták. Annyira felidegesítették, hogy amikor nagy nehezen végzett, a spermát felkente a kilincsre, hogy kiszúrjon azzal a sráccal, aki a legjobban bosszantotta. Végül egy másik srác markolt rá a kilincsre, volt is nagy nevetés. A videót sajnos levette a TV2, mert nagyon elszégyellték magukat, hogy a valóságshow-k történetének legundorítóbb jelenetét éppen ők termelték. "Szerintem ezzel nincs is akkora probléma, az Amerikai pitében sörbe élvezett a srác, a másik meg megitta, nekem ez tök szimpatikus volt. De olyan dolgokat hozott ki belőlem ez a benti lét, amikről nem gondoltam volna, hogy meg fogom tenni" - nyilatkozta az esetről Marián.

Alekosz kinyalja Veronika fülét

Valójában nehéz eldönteni, az volt-e undorítóbb, amikor Marián ráverte a kilincsre, vagy az, amikor Alekosz nekiesett Veronikának. "Jézusom, te teljesen megbolondultál" - mondja Veronika a két nyögésroham között a Szerelem legfelsőbb szinteken című valóságshowban. A jelenet attól lesz igazán kísérteties, ahogy Alekosz időnként mániákusan felnevet, mert úgy hangzik, mintha éppen arra készülne, hogy feldaraboljon valakit. "Abszolút nem vagyok érzékeny a fülemre, furcsálltam, hogy Alekosz ennyire tud fület nyalni. Nekem ilyen még nem volt, ez valami új, amit ő csinál" - mondta Veronika a Velvetnek. A feleségkereső műsor győztese csak néhány napot töltött később Alekosszal, azóta már egy másik férfi is elkapta.

Veronikát meglepi a bokszzsák

A Való világ 5 korántsem hozta annyira lázba az embereket, mint az előző széria. A műsorból ennek megfelelően valahogy hiányoznak az emlékezetes jelenetek is. Annak a néhány másodpercnek persze, amikor a meglepett Veronikát arcon vágja a bokszzsák, mindenképp itt a helye. Alekosz feleségkereső műsorának győztese eleinte kelletlenül ütlegeli a zsákot, aztán gondol egyet, hátrébb lép, lendületet vesz, és egy hatalmasat behúz neki. A zsák persze visszaugrik, és telibe kapja a lányt, aki olyan értetlen fejet vág, hogy az valószínűleg egy életre beleégett az emlékeinkbe. Egy pillanatra mintha meg is szédült volna Veronika, aztán gyorsan körbe nézett, hogy nem látta-e valaki az esetet. De, látta. Innen üzenjük, hogy a ház be van kamerázva.

Alekosz retardált légpisztolynak nevezi Jerzyt

Miután kiesett Olivér a Való világ 4-ben, Alekosz egy pillanatra megborult, és néhány perc alatt kiosztott majdnem minden játékost a villában. Bécit beképzelt majomnak, Gigit boszorkánynak és házi sárkánynak nevezte, és számon kérte, mert beköltözött kiesett barátjának a fiókjába, Jerzyt pedig - elég megfejthetetlen módon - retardált légpisztolynak nevezte. "Te tudod mi vagy? Egy légpisztoly vagy. Egy retardtál légpisztoly vagy, ráadásul még célozni se tudsz" - magyarázta Alekosz. "Lehet, te meg akkor hozzám képest egy vízipiszoly vagy, vaktölténnyel" - reagált Jerzy. Aztán Alekosz keményen letámadta a srácot, és kifejtette, hogy egyetlen saját gondolata sincs.

Éva a földön fetreng a párbaj után

Az egész játék alatt meglehetősen feszült volt Éva és Gigi kapcsolata, elkerülhetetlen volt a párbajuk. A szőke hajú lány tulajdonképpen legnagyobb ellenfele volt Gigi, akit ha jól emlékszünk álszent lánynak tartott. Ezek után nem csoda, hogy kitört Éva, amikor megtudta, hogy csak egy százalékkal ugyan, de sikerült legyőznie a párbajban. A teljes Való világ egyik legviccesebb jelenete volt, ahogy fékezhetetlenül felpattant, masírozva megindult Balázs felé, aztán váratlanul eldobta magát, és odagurult a műsorvezető elé. Éva nem sokkal később az Anikó elleni negyedik párbaján is elterült a földön, amit szintén éppencsak egy százalékkal nyert meg, de az valahogy nem sikerült ennyire elemire.

Alekosz szerelmes monológja

A Való világ 4 győztese sokáig eredeti figurának tűnt. Az egyik legemlékezetesebb dobása az a szerelmes monológ volt, amit Évának címzett az udvarról. Nehéz elképzelni, hogy valaki magában magyaráz egy apró kertben, de Alekosz akkor megcsinálta. "Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha. Még, ha leplezed is, akkor is. Mindent tudok. Tökéletesen átérezem az érzéseid. És hidd el, csak teérted teszek mindent, senki másért. A javadat akarom a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit nem tudsz, fogalmad sincsen az egészről. De majd egyszer, egyszer mindent megértesz, és akkor szeretni fogsz. És az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog" - mondta a házban táncoló Éva felé. Azóta tudjuk, hogy ez a szerelem, ahogy sok más szerelem is Alekosz körül, beteljesületlen maradt.

Melyik volt a legemlékezetesebb?

Szavazzon, hogy ön szerint melyik volt ezek közül a legemlékezetesebb valóságshow-jelenet. Amikor éppen Éden-Aranypart Levi kiütötte magát, amikor Alekosz belefeledkezett valamilyen monológban, vagy mondjuk amikor Veronika éppen nagyon buta fejet vág.