Dennis Rodman egyik törzshelye, egy sztriptízbár viccből alternatív kosárlabda bajnokságot és csapatot indított meztelen játékosokkal, úgyhogy a kosaras úgy döntött, egy másik törzshelyével összefogva csinál egy ellencsapatot. Játszani nem kell tudni, elég ha a jelentkező nő 177 centinél magasabb, és hajlandó levenni a pólóját meccs közben.

Amiatt, hogy az amerikai kosárlabda bajnokság, az NBA körül rengeteg a balhé, sőt kis híján el sem indult a szezon, az egyik legismertebb New York-i sztriptízbár, a Rick's Cabaret novemberben megalakította a Rick's Basketball Associationt. Félig ugyan viccből, de úgy voltak vele, hogy ha nem indul el az NBA, akkor saját bajnokságot indítanak.

Az NBA startja karácsonykor megvolt, így az RBA okafogyottá vált, de szerencsére nem lett az. Egy konkurens sztriptízbár, a Headquarters Gentlemen's Club úgy döntött, létrehoznak egy félmeztelen kosárcsapatot nőkből, hogy megmérkőzzenek az Rick's Cabaret saját csapatával - írja a New York Post.

A két helyben az a közös, hogy mindkettő Dennis Rodman, egykori botránykosaras törzshelye. Rodman saját bevallása szerint 30 éve állandó látogatója a Headquartersnek, és a jövő héten kezdik majd meg a válogatókat a csapathoz. “Nem ismerek túl sok olyan férfit, aki nem szereti, ha jól kinéző csajok fel-alá rohangálnak a pályán” – mondta a kosaras.

A jelentkezőknek nem kell túl komoly feltételeknek megfelelniük, mindössze annyi az elvárás, hogy 177 centinél magasabbak legyenek, és el tudják dobni a labdát. A lányok öltözéke rövid nadrágból, pólóból és cipőből áll, de csak ameddig melegítenek. “Pólóban vagy kis topban jönnek majd ki a pályára, de amikor elkezdődik a játék, leveszik a pólójukat” – mondta az egykori kosaras.

“Nagyon szeretjük Dennist. Még megvan a megszokott asztala az Rick's Cabaret-ban. A legjobbakat kívánjuk Dennisnek a másik csapatnál, de ha az RBA létezne még, akkor biztos Dennis lett volna a ligában a felügyelő” – mondta a Rick's szóvivője.

Arról nincs hír egyelőre, hogy a két sztriptízbár félmeztelen kosárcsapata mikor mérkőzik majd meg, de az biztos, hogy az esemény jótékonysági esemény lesz majd.

Dennis Rodman kosárlabdázóként legalább olyan ismert volt balhéjairól, tetoválásairól, mint a játékáról. A sportpályafutás befejezése után pedig már tényleg csak a balhék és a tetoválások maradtak. Illetve az alkohol, amit többször próbált kirakni az életéből a most 50 éves Rodman, de sosem ment neki jól a józanság.

Olyannyira, hogy 2010 novemberében teljesen részegen, szex közben adott egy rádiónak interjút. Ráadásul nem is ez volt az első eset, hogy Rodman közvetítette a szexuális életét. A novemberi szexelős interjú előtt néhány hónappal egy sajtóeseményen bekapcsolva hagyta a mikrofonját, amikor hat lányt vitt fel a szobájába, így az esemény teljes közönsége hallhatta, hogy Rodmannek milyen kérései vannak.