Érdekli, hogyan is telnek mindennapjai az egykori valóságshow-szereplőnek? A Facebooknak hála most megmutatjuk Győzike életének legfontosabb pillanatait.

Ugyan Gáspár Győző elméletileg elűnt a nyilvánosság elől, ám egyáltalán nem szűnt meg létezni, még akkor sem, ha mostanában inkább csak adóügyeivel és különböző egészségügyi nyavajáival kerül a címlapokra.

Egy közösségi oldalon - naná, hogy a Facebookon - is igen tevékeny a Gáspár família büszkesége, aki az idő teltével egyre több és több képet osztott meg minden felhasználóval. Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy az egész életművét felrakta a netre.

Márpedig Győzikének egyebe sincs, mint komoly életműve, hiszen nemcsak Orbán Viktorral dedikáltatta szerzeményeit, de még David Beckhammel is találkozhatott is, hogy a focista megismerhesse az igazi magyar virtust.

Gondoltunk egy merészet, és összeválogattunk néhány képet Gáspár Győző Facebook-oldaláról, hogy az is bepillantást nyerhessen a zebramániás celeb mindennapjaiba, aki esetleg még nincs jelen a virtuális kapcsolattartás fellegvárában. Szerintünk megéri.