Adrianne Curry szeretett volna több követőt Twitteren, ezért azt mondta, ha eléri a háromszázezer követőt, topless képet posztol magáról. Némi hátszélnek köszönhetően gyorsan összejött a szám, a követőkurválkodás sikeres lett. Curry pedig betartotta a szavát, sőt teljesen pucér képet posztolt magáról.

A Twitteren magamutogató Adrianne Curry, a Topmodell leszek! első nyertese még tavaly december elején találta ki, hogy kicsit áruba bocsátja a testét, hogy szerezzen néhány tízezer új követőt . Najó, nem néhány tízezret, 35000 követője volt, amikor kitalálta a dolgot.

Az Egotastic persze felkapta az egészet, a követőszám nagyon gyorsan megugrott, december közepén pedig már a háromszázezres álomhatár sem tűnt elérhetetlennek.

A sikerre egészen január harmadikáig kellett várni, akkor viszont Adrianne Curry rendes ígérethez méltóan megtartotta a szavát. Sőt, túl is teljesítette magát, mert nem is csak topless képet, hanem egy teljesen pucérat posztolt.

Mivel a verseny nem volt teljesen korrekt az Egotastic hátszele miatt, ezért Curry sem vitte túlzásba a dolgot. Nem a mostani óriásira fújt mellű korszakából készített képet, hanem előtúrt egy régebbit.

“300ezer! A melleim egy kicsit... nagyobbak manapság, de ez egy vakáción készült néhány évvel ezelőtt. Talán ha meglesz az 500ezer, akkor posztolok képet az új cickókról” - írta Curry a képhez Flickren, ahova szintén feltöltötte.

A kép egyébként 2008 nyarán készült Francia Polinézián. “Szép és művészi, ahogy ígértem. Lehet, hogy 500ezernél lesz egy újabb sorozat, az már tényleg csak felnőtteknek” - kommentált a képhez Twitteren.

Currynek jelenleg háromszázezernél csak egy kicsit több követője van, viszont a szám folyamatosan nő, ha nem is olyan mértékben, mint eddig. Az Egotastic azt írta az egyik posztjában, hogy hivatalosan is kiszállnak Curry követőfelhajtásából, úgyhogy az ötszázezret már jóval kisebb hátszéllel kell összeszednie a magamutogató modellnek.