Sötétednek a felhők a Beugró című improvizációs tévéműsor felett, egyelőre egyik csatorna se viszi tovább a produkciót. A hányattatott sorsú, szinte minden létező tévéadót bejárt szituációs játékot hivatalosan ugyan nem temetik a készítők, tehát lehet, feltámad még poraiból, egyelőre viszont úgy néz ki, a rajongóknak nélkülözniük kell Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter, Debreczeny Csaba poénkodásait, így most néhány válogatott jelenetből kiválaszthatják szívüknek a legkedvesebbet. Emlékezzenek, szavazzanak, hátha még a képernyőre is visszahozhatják őket.

1. A vadász

Nehéz a fellelhető Beugró-jelenetekből kiválasztani a viccesebbeket, úgyhogy segítségül hívtuk a YouTube-ot, és a nézettség alapján szelektáltunk a jobb jelenetek közül. Itt van rögtön ez a vadászos zsebszöveg, amiben Szabó Győző Rudolf Péterrel mókázik. A zsebszöveg lényege az volt, hogy bizonyos időközönként adott szituációban mondatokat kell mondjanak, ami nyilván nem különösebben passzol a jelenetbe. Ha szerette az áldozat Szabó Győzőt, tolja őket tízesig, ha nem, nyomjon egyest.

2. A jós

Szintén még az M1-en volt látható a Beugró, és szintén egy zsebszöveg a következő bestof jelenet, amiben a kezdő négyes csapatból mindannyian részt vesznek, és ha lenne véletlenül valaki, aki nem tudná, pontosan miről is szól a műsor, ebből végképp megértheti, és az sem utolsó szempont, hogy meg is ismerheti. Adjanak jó sok pontot, ha tetszik az effajta humor.

3. Pókeres FBI-os

Jubileumi adásból is válogattunk jelenetet, bár ekkor már a Coolon marháskodtak a színészek, akik láthatóan nagyon szerették a nyolc évadot megélt Beugrót. Az elegáns ruha ne tévesszen meg senkit, a szereplők az ötvenedik adást ünnepelték ekképpen, valószínűleg ez nem ront a játékukon. Ha önnek ebben az adásban tetszett legjobban Pokorny Lia haja, vagy csak úgy amúgy, akkor legyen ez a kedvenc Beugró-jelenete.

4. Rudolf rögtönzött egymilliója

Tényleg távol álljon tőlünk a részrehajlás, de egy Rudolf Péter-monológot kénytelenek voltunk berakni, mert jó a csávó, na, még akkor is, ha nehezen meg a végtörlesztés - kinek nem? Úgy véljük, hogy leginkább akkor lesz ez az önök kedvenc Beugró-jelenete, amennyiben javarészt a színész miatt nézték a műsort. De ha nem, akkor is lehet rajta nevetgélni, meg aztán színházi előadásnak se rossz. Hajrá, Rudolf Péter-rajongók, itt a nagy lehetőség.

5: Csubakka

Az igazi félreértések vígjátékát persze az alábbi, igen sokszor látott csubakkás jelenet produkálta, ami bár egy kicsit hosszú, legalább sokat lehet rajta nevetni. Másik komoly előnye, hogy a Beugró összes szereplője ismét egyszerre van jelen benne, mindenki kiválaszthatja közülük a kedvencét. Amennyiben önök szerint ez lenne a legjobb Beugró-jelenet, adjon 10 pontot neki. Nyilván, mert megérdemlik.

6. Maffia Debreczenyvel

Igazságtalanság lenne nem megemlékezni Debreczeny Csabáról, aki hivatalosan ugyan csak 2010 márciusa óta állandó tagja a csapatnak, mégis már ezt megelőzően is sokat volt vendégszereplője a Beugrónak. Az alábbi jelenetben maffiaháborút vív Rudolf Péterrel, így ha ön Debreczeny miatt volt Beugró-függő, akkor adjon tíz pontot a jelenetnek és szereplőinek.