Ismét Esztert akarják kipaterolni a VV5 szereplői. Mellesleg a játékosnők feszt terpeszben ülnek, nem igazán értjük, miért. Ja, Lilu szerint Elkezdődött A Végjáték.

Már megint (volt ilyen eddig, kétszer is) Eszter kapta a legtöbb jelet a VV5 nyolcadik kiválasztásán, tehát egy hét múlva ő fog párbajozni azzal, akit szerdán kihív. Ellenfele kemény meccs elé néz: az ügyvédnő elég nagyszájú, és már két másik játékost (Dya, Shadi) kint hagyott, no nem mintha egyik is érdekesebb figura lett volna egy zsák krumplinál, csak épp Dyának voltak mellei is.

Lilu szerint Elkezdődött A Végjáték, amiben igaza is van: tizennégyen indultak szeptemberben, most meg már mindjárt hatan vannak.

További érdekesség, hogy a VV5 női játékosainál fodrász járt: eltűnt Kinga brutális lenövése, és Eszter fruruja is szelidült kissé. Emellett muszáj megemlékeznünk arról is, hogy ugyanők már kizárólag terpeszben ülnek, hol csak úgy, mint egy-egy önmagáról megfeledkezett, bánatos kócsag, néhol viszont felhúzott térdekkel, mint egy bárcás.

Korábban

A villalakók levelet írhattak a tőlük távol álló játékosoknak, hogy közel ezentúl inkább közel álljanak egymáshoz. Így került sor arra, hogy a bágyadt pillantású Barbie-ként tébláboló Seherezádé bevallja Fecónak: kisebbfajta depresszió tört rá, egyedül érzi magát, és igazából senkivel sem tud azonosulni. Fecó kétszázas méretű pupillákkal bólogatott kedvesen, egészen addig, amíg a lány megkérte, hogy ha Eszterre rakná a jelét, akkor inkább rá tegye, mert akkor végleg egyedül maradna, hüpp. Eszter viszont Kingával barátkozna, gyász.

Life coach is járt náluk, emiatt Fecó vak édesanyjáról mesélt, Csaba a szülei válásáról elmélkedett, hozzátéve, szeretne nyíltabban szeretni. A legjobb hatással azonban nem ő volt a realitykoleszosokra, hanem Sebestyén Balázs.

Az RTL ugyanis megint egy hétig promózta a Való Világban egy másik műsorát, most éppen az 1 perc és nyersz-t. Az ügyességi játéksorozat közben megcsodálhattuk az arcán pilótakekszet túráztató Attilát, illetve az eszelős fejjel vécépapírt tekerő Verát. A versenysorozatot, azzal pedig egy éjszakai síelést Kinga, Vera és Csaba nyerte (ők jutottak be a harmadik fordulóba). Az általunk másfél perce alapított Hülye Arc díjat pedig Attila, aki riadt mongúzként takarta el elpirult önmagát, amikor Vera arról regélt, hogy Titokban Talán Seherezádéra Vágyó Attila milyen egy vonzó gyerek. Igen, élő adásban.

Egyébként nyugodjanak meg, Lilu tényleg jól mondta: ha minden az eddigiekhez hasonlóan (kéthetente egy játékos távozik, az utolsó műsorban három játékos közül derül ki, ki győzött) alakul, március elején-közepén (saccra 4-én vagy 11-én) ki fog derülni, ki nyeri meg a VV5-öt. A Végjáték Elkezdődött. Hálistennek, mert a kiválasztós-párbajozós adások már így is veszedelmesen nyúlnak.

A végére már csak egy kérdésünk maradt: miért terpesztenek feszt a villanők? Hízásukról már megemlékeztünk, de aligha azért tárogatnak, mert nem tudnak zárogatni (bár ez sok mindent megmagyarázna Suttyomban Dugó Verával kapcsolatban). Ennyire tombol a szexhiány? (Pedig Csaba virslije volt már közszemlén, és még mindig a házban van.) Vagy észrevétlenül visszasüllyedtek az ovisok szintjére, és csak fegyelmezetlenül tudnak ülni?

Miért?

Esetleg – ez a legunalmasabb lehetőség – megszokták a kamerákat, és ennyire fesztelenek lettek? Utolsó tippünk, hogy mindez tiszta taktika: vagy így próbálnak meg vonzóbbak lenni, és ez egy aljas testbeszéd-trükk, vagy feromonkommunikálnak. Esetleg szellőztetik, amijük van. Ha egyik sem, írják meg nekünk.