Rihanna egy Santa Monica-i olasz éttermet látogatott meg méregdrága cipőben, de az szinte senkit sem érdekelt, hiszen átlátszó fehér atlétában tette mindezt. Az énekesnőben valami eltört az elmúlt hetekben, folyamatosan magát mutogatja és tetováltat.

Rihanna a Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremben vacsorázott csütörtökön, amit persze nem tudott úgy megejteni, hogy ne kerüljön be vele a hírekbe.

Az énekesnő egy közel 800 dolláros Christian Louboutin szandált vett fel, ami nem annyira megdöbbentő, de azért különös választás az egyébként kifejezetten hétköznapi szetthez. Mert a drága szandálhoz bő nadrágot és egy atlétát húzott. Az igazán figyelemfelkeltő pedig az atléta volt, mert Rihanna nem vett alá melltartót, a póló viszont átlátszó volt. Az eredmény a szokásos.

Rihanna mostanában egy kis szünetet tart, kikapcsolódik, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy egyre furcsábban viselkedik. Az egész azzal kezdődött, hogy az utóbbi heteket gyakorlatilag egyre kisebb és kisebb bikinikben töltötte, amelyekről folyamatosan képeket is közölt.

Mivel most pihen, a hivatalos nyilatkozatok és sajtótájékoztatók elmaradnak, viszont Twitteren tartja a kapcsolatot a világgal, ahol azt a vágyát is kiéli, hogy hülyeségeket nyilatkozzon. Legutóbb azzal írta be magát a lapokba, hogy kifejtette, spontaneitása miatt autóban szeret a leginkább dugni .

Amikor pedig se bikini, se egy okos gondolat sincs kéznél, akkor jön a tetoválás. Néhány napja 2Pacre emlékezva azt varratta az ujjaira, hogy Thug Life, vagyis Gengszterélet, illetve a fenekére is kapott egy tetoválást, de azt még nem prezentálta a világnak.