Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya, Tallulah Willis egy élelmiszerboltból távozva kiakadt a fotósokra, és próbált elmenekülni előlük. Beavis és egy T-Rex legjobb pillanatait idézte, ahogy megpróbált elbújni az ingében.

A hírességek és a lesifotósok állandó harca szült már egy pár vicces képet, például olyankor, amikor egy híresség extrém módon próbálta magát eltakarni .

Hasonló történt most Bruce Willis és Demi Moore legkisebb közös lányával, a 18 éves Tallulah Willisszel, akit egy élelmiszerbolt parkolójában találtak meg Los Angelesben a lesifotósok. Demi Moore és családja körül Moore összeomlása miatt most a szokásosnál is nagyobb a felhajtás, valószínűleg ezért találták meg maguknak a fotósok Tallulah Willist.

Mivel anyjuk elég rossz állapotban van, és valószínűleg rehabra is szorul majd, Tallulah Willis jelenleg az apjával él Los Angelesben. Január utolsó napján együtt is látták őket, Rumer Willisszel kiegészülve, először egy fürdőben, aztán pedig egy étteremben.

Ezután fotózták le a Whole Foods boltból távozóban, ahol már nem volt kezdve a fotósoknak jópofizni, úgyhogy összehozott egy pár csodálatos képet. Megpróbálta az ingét a fejére húzni, hogy ne tudják lefotózni, de nem sikerült neki a dolog, úgyhogy megakadt félúton egy teljesen ostoba pózban.

Nehéz eldönteni, hogy mire hasonlít jobban, egy T-Rexre, amelyik próbál dolgokat csinálni, de a rövid karja megakadályozza ebben, vagy Beavisre, amikor túl sok cukor vagy koffein hatására előtör belőle a rejtett személyisége, a nagy Cornholio.

Mire hasonlít jobban?

Tallulah Willis egyébként, amikor nem néz ki nagyon furán, akkor színésznőként próbálkozik, de egyelőre nem volt túl sok filmje. Jellemzően szülei oldalán kap valamilyen kis mellékszerepet. Az 1995-ös Skarlát betűben Demi Moore újszülött lányát alakítja alig néhány hónaposan. Ebben a filmben mondhatni praktikus okokból szerepelt.

A 2001-es banditákban Bruce Willis oldalán játszott az egyik nővérével, Scout LaRue Willisszel. A 2004-es Már megint bérgyilkos a szomszédomban szintén apja mellett játszott, ebben a filmben egy süteményárus cserkészlányt alakít.

Arról, hogy ezen a néhány filmen kívül mit csinál, nem sokat tudni. Tavaly részt vett egy jótékonysági bálon, és ennyi.