Kim Kardashian még mindig a félrement házasságával haknizik, de csökken az érdeklődés, úgyhogy vetkőzik is a címlapokhoz. Legutóbb az Allure magazinban mutatta meg, hogy milyen a teste, meg persze beszélt a válásáról, szerelemről, ilyesmikről.

Kim Kardashian azzal rukkolt elő az Allure magazin márciusi számának, amivel néhány hónapja mindenhol: a testével és a válásával.

Míg legutóbb a hátsója kapott főszerepet, mert a ZOO magazin szerint Kim Kardashiané a világ legjobb segge, addig az Allure-ban a mellével domborított. A magazinnak fotózott sorozat egyik képén egy vastag hajókötél takarja nem éppen apró mellét, egy másik fotón pedig átüt a mellbimbója a vizes pólóján.

A realityceleb arról beszélt a lapnak, hogy a házassága csődje után visszahúzódóbb lett, jobban odafigyel arra, hogy mennyire nyílik meg az embereknek. A tévéműsora most tart ott, hogy 72 napnyi házasság után tönkrement a házassága, és azt mondja, nagyon nehezen tudja nézni a műsort.

“Nehéz a részeket nézni. Nehéz az életed nehéz szakaszát visszanézni. Vajon többen utálnak-e most, mint korábban? Nem hiszem. De azt gondolom, hogy ez jó felületet biztosít nekik arra, hogy utáljanak” – mondta Kardashian az Allure-nek arról, hogy a házassági fiaskó miatt megvan az állandó poénalap a cikizőinek.

A nagy és valódi érzelmeken túl a gyerekvállalásról is szó esett, mivel Kim Kardashian nővére, Kourtney Kardashian és a húga is, Khloé Kardashian is szült már.

“Nem hiszem, hogy ezt nekem találták volna ki. Lehet, hogy csak dolgozni, dolgozni, dolgozni fogok, és nem fogek erre a dologra gondolni. Khloé azzal viccelődött, hogy nem akarok-e neki béranya lenni. Mondtam neki, hogy akarok még néhány évet, amikor a testem csak az enyém, de 35 évesen biztosan megfontolom majd a dolgot” – mondta a lapnak a 31 éves realitysztár.