Rihanna annyiféleképpen nézett már ki, hogy nehéz lenne találni még egy olyan celebet, akit ennyi frizurával és stílusban láttunk eddig. Szubjektív besztof a legjobb és legrosszabb próbálkozásokból, bónusz turnéfilmmel.

Rihanna még csak most töltötte be a huszonnegyediket, de már összehozott hat albumot, körülbelül húsz gigaslágert, és sikerült elérnie, hogy ha frizurát vált, már annak is van hírértéke. Tóth Gabitól Bencsik Tamaráig számtalan magyar énekesnő is koppintja stílusát – illetve stílusait, mert hogy volt neki néhány. Galériánkban megkíséreljük bemutatni séróját a kezdetektől a legizgalmasabb próbálkozásain át napjainkig. Kattintson érte!

Az énekesnő egyébként többek közt a jókívánságok fogadásával, zenéléssel és ottalvós bulival tölti a születésnapot – legalábbis a Twitteréről ez derül ki. Felköszöntötte gyakorlatilag minden celeb, Perez Hilton celebblogger, és még Chris Brown is. (Tudják, az expasija, aki néhány éve csúnyán megverte, de azért összejárnak dugni. Vagy nem.) A következő néhány óra még tartogathat meglepetéseket.

Aki mozgóképes formában kíváncsi az énekesnőre, az meg örülhet az alábbi húsz perces (!) videónak, amely bemutatja, milyen volt a turnéja a készítők szempontjából, milyen vele stúdiózni, illetve hogyan kell elképzelni azt, amikor hazamegy a családjához Barbadosra.


Rihanna on WhoSay