Az alap évek óta Geronazzo Mária, de megjelentek a színen a Való világ plasztiktündérei, azóta Aletta Ocean is túllőtt a célon, és ne feledkezzünk meg a veteránokról sem, akiken sem a szilikon, sem az idő nem segít. Döntse el, melyik honi celebünk néz ki a legmegdöbbentőbben a plasztikai beavatkozások után! 10 pontot adjon a leginkább műanyagnak.

1. Geronazzo Mária

Az Odee hülyeséggyűjtő oldalnak köszönhetően tavaly még a tizenkét legborzasztóbb plasztikai sebészeti áldozatai közé is beválogatták Geronazzo Máriát, akit magyar látványosságként mutattak be az oldalon. Az első fokú ítélet szerint szörnyetegként is emlegethető asszony 2008-ban tette be a száját Magyarországra, rondaságának köszönhetően még a pornókarrierbe is belevághatott, ám a haza újdonsült mumusa a várva várt híresség helyett mindössze hírhedtséget kapott, így cirka két éve teljesen visszavonult a médiától.

Geronazzónak öt szájfeltöltése, egy mellplasztikája és egy teljes arckihúzása volt - legalábbis korábban ennyit vallott be a nyilvánosság előtt.

2. Voksán Virág

A playmate-ből lett lemezlovas állítása szerint csak a mellei és a szája kaptak némi átalakítást plasztikai sebésztől - és büszke arra, hogy az összes többi testrésze a heti három edzésnek köszönhető. Voksán Virág a pittyeit szilikonnal fújatta fel annak idején, később aztán rájött, hogy kicsit túllőtt a célon, így még örült is annak, amikor az anyagból némi felszívódott.

Tavaly viszont valami ismét nagyon megváltozott rajta, az arca teljesen eltorzult, a sajófotókon szinte csak a szájáról lehetett felismerni - ami nem igazán tűnt kisebbnek a korábbihoz képest.

3. Aletta Ocean

Most sem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy meglehetősen rövid időn belül (talán 1-2 év alatt) milyen változásokon ment keresztül Aletta Ocean, született Varga Dóra. A pornósra legelőször akkor figyeltünk fel, amikor bedugta magát az AVN történelmébe, és ugyan ő már nem tartozott a természetes szépségek kategóriájába, még ahhoz képest is sokkoló volt a látványa hónapokkal később: Ocean mellei lassan nagyobbak lesznek, mint a feje, az arca pedig a felismerhetetlenségig torzult.

4. Keleti Györgyi

Az egykori honvédelmi miniszter lányát elnézve neki is súlyos önértékelési problémái lehettek, bár a végeredményt tekintve inkább most kellene aggódnia. Az olaszországi sitett is megjárt Keleti Györgyi mellei, szája és az orra is plasztikai sebész műve, bár utóbbit állítólag egy síbaleset miatt műttette meg.

A celebtől egyébként a legszebb örökbecsű: „Hiába van nagyméretű mellem, arra mindig ügyelek, soha ne rakjam őket a kirakatba” - nyilatkozta korábban aktmodellként egy napilapnak.

5. VV Szandika

Az újabb óriásszájúként elhíresült műanyagtündért a Való világ celebgyára szülte meg hazánknak, és ugyan Szandika akkorra már túl volt pár plasztikai beavatkozáson, folyamatosan a kisebbségi komplexusától zengett a villa.

Kiesése után a minigeronazzo szinte azonnal megműttette az orrát, a hírek szerint pedig nagyobb mellinplantátumot szeretne, illetve a lengőbordáitól is meg akar szabadulni, mert úgy gondolja, túl "egybe testű".

6. VV Veronika

Alekosz menyasszonyaként robbant a köztudatba, később aztán már csak kacsacsőrűként emlegették Veronikát, akit a VV5-ben is folyamatosan a szájával szívattak. Az exvillalakó a valóságshow-ba orrműtéttel készült, és az is kiderült, hogy pittyei saját vérével vannak feltöltve. Később úgy nyilatkozott, szeretné ismét az eredeti száját, mert a mostanit ódivatúnak tartja, és egyenesebb orrot akar.

Egyébként még így is lehet az év playmate-je, beválogatták ugyanis a legjobbak közé.

7. Monique Covet

Monique Covet évek óta készül a nagy visszatérésre, de hiába a testi-lelki kezelés, ez azóta sem akar neki összejönni. A pornószínésznővel legutóbb egy fétispartin futottunk össze, ahol Covet büszkén mesélt arról, hogy már összeszedte magát, ennek örömére pedig a frissen műtött seggén is megvillantotta a varratot.

Felpuffadt, eltorzult arcáról akkor nem tudtuk eldönteni, hogy újabb plasztikai beavatkozás eredménye, vagy az alkoholé.