Szám szerint még mindig Majka vezeti azoknak az ismert személyeknek a listáját, akiknek a legtöbb celebcsaj fordult már meg az ágyában, de vajon ha a felhozatal minőségét nézzük, szintén ő győz? Versenyben van Hajdú Péter, Bochkor Gábor, Istenes Bence, Talmácsi Gábor és az újra facér Berki Krisztián háreme is. 5 pontot adjon a bőséges galéria megtekintése után annak, akiket egy az egyben bevállalna ön is!

1. Majka

Nem hiába a mondás, hogy itthon senki nem lehet igazi celebnő, míg Majka gerincre nem vágta - bár az ózdi focistából lett befutott műsorvezető egy ideje megnyugodni látszik, az elmúlt tíz év alatt gyönyörű felhozatalt hozott össze magának. Majoros Péter már a VV villájában sem tétlenkedett, Maya Goldot vette rá némi orális fixálásra a takaró alatt, majd szabadulása után szinte egyből ágyba cipelte Fresh Andit. A playbackénekesnő után a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna következett, őt Spitz Tünde modell követte, de Debreczeni Zita, Molnár Anikó, Zana Katica, Mandy Brigt és az addig ismeretlen Takács Adrienn is megvolt neki. A műsorvezető most Dundika mellett időzik.

2. Hajdú Péter

Poénosnak tűnik, de nem az: Majka mellett korábban Hajdú Péter volt a másik csúcsragadozó a celebiparban. A producer első ismert csaja Ábel Anita volt, de a listáján szerepel a Big Brother egykori szereplője, Horváth Zsanett, Szabó Erika, Bálint Antónia és Tornóczky Anita - és ők csak azok, akikről tudunk. Jah, és a sor legvégén szerepel persze mostani felesége, Sarka Kata is.

3. Bochkor Gábor

Nagyon úgy tűnik, hogy a műsorvezetőké a világ - meg a celebnők nagy százaléka. Bochkor Gábornak is lesz miről mesélnie az unokáinak a hintaszékben ücsörögve. Megvolt neki Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata és Osvárt Andrea, Majkával és Hajdú Péterrel pedig luksógorokként köszönthetik egymást: a műsorvezető ugyanis Molnár Anikót és Tornóczky Anitát szintén megfektette. Aztán Bochkor történetének is pont került a végére, jelenleg Várkonyi Andreával él együtt.

4. Istenes Bence

Zsenge kora ellenére a 24 éves Istenes Bence is bőséges felhozatalt tudhat magáénak, és elődjeihez hasonlóan ő is ismert csajokra utazik. Elkapta a Csillag születik Kovácsovics Fruzsináját, akivel háromszor is jártak együtt, majd Iszak Eszterrel kavartak egy rövid ideig. Felmerült többek között VV Zsófi neve is a történetben, amit Istenes tagad, a Rágógumi förmedvény szülőanyja viszont kitart a kaland valóságtartalma mellett, mi több, még mindig ki van akadva amiatt, mert a műsorvezető összeszűrte a levet VV Anikóval.

5. Talmácsi Gábor

A hazai legjobb partik egyik kulcsfigurájának még Istenes Bence előtt sikerült ágyba cipelnie Iszak Esztert, de nemcsak vele lettek luksógorok, hanem Tóth Norberttel is: másik korábbi csaját, a modell Sásdi Vivient ugyanis mostanában a focista szórakoztatja. Talmácsi Gábor neve egyébként felmerült Baukó Évával kapcsolatban is: a VV4-es exjátékos azt állítja, egy évig a sportoló csaja volt, aki még a szüleinek is bemutatta.

6. Berki Krisztián

A volt Fradi-vezér is bővelkedik ismert nevekben: Oszter Alexandrát majdnem el is vette feleségül, tőle Kapócs Zsókához menekült, majd a playmate Sónyák Szilvia volt a következő áldozat. Az a kapcsolat se tartott hosszú ideig, Berki pedig egészen eddig Szabó Zsófival kavart, akit sms-ben szedett fel. Lehet, hogy szakításukhoz az vezetett, hogy Berki megkérte a sorozatszínész kezét, mert a rossznyelvek szerint az eddig minden esetben nyúlcipővel járt együtt.