Jordan, vagyis Katie Price fürdőruha-kollekciót tervezett, amelyet - mint minden mást - a melleivel kíván eladni. Mellékelt egy fotósorozatot, amelyen ugyanabban a darabban feszít. Mert ő ilyen okos. VV Veronika is tud ilyet.

Jordan, vagyis Katie Price, a Mindent Testtel Reklámozás Nagyasszonya, aki Peter Andre exfelesége, szóval egy brit megélhetési celeb, saját fürdőruha-kollekciót tervezett. A modelleket a Store Twenty One forgalmazza, a Katie's Boutique kollekcióban.

A Barbie babás kollekciót itt lehet megtekinteni. Igaz, érkeztek hozzá hivatalos sajtófotók is, de ezeken mindössze három darab látható. És csak egy rendesen. Elmondhatatlanul le vagyunk sújtva, tekintsék meg a galériát, és érezzenek együtt velünk!

A helyzet komolyságát csak fokozza, hogy kiderült: Jordan magyarországi nagykövete, VV Veronika is elkezdett fürdőruhát reklámozni. Ő mondjuk nem saját tervezésűt, hanem a Bernice kollekcióját, de már majdnem olyan meggyőzően pózol és vág arcokat, mint a nagy előd. A képre kattintva megtekintheti a Veronika Selectiont, már amennyiben úgy ítéli meg, hogy maradtak felesleges receptorok a szemében. Van egyébként VV Szandika, Éva és Anikó Selection is.