Az óriásplakáton az egykori reality celeb látható, de az orvos elfelejtett engedélyt kérni a kép felhasználására.

Dr. Victor Ramirez Kardashiannal reklámozza az amerikai határtól nem messze található rendelőjét. A reklámfelirat azt javasolja: „Ne kockáztasd a szépséged és az egészséged”

A plakáttal csak egyetlen probléma van. Az orvos sosem kérte ki a jó seggű realityceleb engedélyét a kép felhasználására. Kardashian ügyvédjei most azt próbálják elérni, hogy a kép eltűnjön onnan. A legújabb hírek szerint peres útra terelik a dolgot. A TMZ  azt kérdezte Ramirez doktortól, hogy kért-e engedélyt a képek felhasználására? A doktor csak annyit válaszolt: „Nem beszéltem Kim Kardashiannal. Nem tudom a számát” A TMZ egy rövid jogi továbbképzést tartott a mexikói sebésznek, arról, hogy nem lehet valakinek a képét felhasználni az engedélye nélkül Amerikában. Az orvos erre a rendőrséggel fenyegetőzött és lecsapta a telefont. Aplakát eredeti képe egy 2009-es Los Angeles-i fotózáson készült, ahol Kardashian fürdőruhában és kutyájával pózol.

Nem ez az egyetlen hír a jó testű örménnyel kapcsolatban. Kardashian fehérneműkollekcióval örvendezteti meg a világot. A Sears áruháznak készített kollekció fotóin testvéreivel pózol. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk a képeinket. A fehérneműk csodásak, nőiesek és kényelmesek". Később Kardashiana twitteren posztolta képét, ahol csak egy rózsaszín bugyit visel, és mellét a lepedővel takarja el. Kardashiannak és testvéreinek nem ez az első akciója a divattervezés világában. A csajok mindenre gerjednek ami a divattal összefügg. Beach Bunny-nak tervezett fürdőruhakollekciójuk után nem sokkal ruhákat dobták piacra a Searsel együttműködve, és utána még arra is volt idejük, hogy az OPI körömlakkcsaládjához adják a nevüket és a testüket. Ha ez nem lenne elég, akkor le lehet csapni a Bebe cégnek tervezett ékszereikre, vagy egy jó parfümre, melyet szintén az örmény